Camdaki Kız Dizisine Şok Transfer! Yakışıklı Oyuncu Dengeleri Değiştirmeye Geliyor!

Üçüncü sezonuna bomba gibi bir girişle giriş yapan Camdaki Kız dizisi bir bomba transfer haberi daha aldı. Büyük ilgi gören dizide ünlü oyuncu Cemal...

Camdaki Kız Dizisine Şok Transfer! Yakışıklı Oyuncu Dengeleri Değiştirmeye Geliyor!
Üçüncü sezonuna bomba gibi bir girişle giriş yapan Camdaki Kız dizisi bir bomba transfer haberi daha aldı. Büyük ilgi gören dizide ünlü oyuncu Cemal Hünal yer aldı. Dizide Hünal, Koroğlu ailesinin kızlarından Selen'in eski sevgilisini canlandırarak 'Emir' rolünü üstlenecek. Kanal D'nin merakla beklenen dizisi Camdaki Kız üçüncü sezonuyla bir kez daha izleyiciyi ekrana kilitledi. Dizinin her bölümü, diğerlerinden daha deneyimli karakterlere sahip farklı bir entrikaya sahipti, ancak aynı zamanda önemli bir isme daha sahip oldu.

Selen’in Eski Sevgilisi Dahil Oluyor

Birsen Altuntaş'ın iddiasına göre, en çok Issız Adam filmindeki "Alper" rolüyle tanınan Cemal Hünal'ın "Camdaki Kız" dizisinde yer alacağı bildirildi. Selen'in eski sevgilisini oynayacak olan başarılı oyuncu dizinin dengesini alt üst edecek.

Asi Dizisinde Partneriydi

Cemal Hünal ve Selma Ergeç'i uzun zaman önce televizyonda yayınlanan Asi dizisinde partner oldukları için yeniden görenler büyük heyecan yaşadı.

Dengeler Değişiyor

Dizide Koroğlu ailesinin kızlarından Selen (Selma Ergeç), Issız Adam filmindeki rolüyle tanınan Cemal Hünal'ın eski sevgilisini oynayacak. Hünal'ın canlandırdığı karakter tüm dengeleri değiştirecek.

Feride Karakteri Halen Daha Çok Konuşuluyor

Despot karakter Feride, Kanal D'de yayınlanan Camdaki Kız adlı dizide başarılı oyuncu Nur Sürer tarafından canlandırılmaktadır. Performansı hayranlık uyandıran Nur Sürer, sette her şeyin yolunda olduğunu iddia etti. Nur Sürer ile yapılan röportaj da Kanal D dizisi Set Ekstra'nın çekimleri sırasında Koroğlu malikanesinde kaydedildi. Dizinin üçüncü sezonu başladı ve usta oyuncu sette her şeyin yolunda gittiğini bildirdi. Camdaki Kız'da hayranların en çok nefret ettiği karakterlerden biri de Feride. Nur Sürer, bu karakterin ruh halini yakalamak ve izleyicilere netleştirmek için harika bir iş çıkarıyor. Ekip çalışması, üçüncü sezonuna yeni başlayan dizinin başarısına katkıda bulunan faktörlerden biri. Konuyu, "Ekibimiz çok iyi olduğu için her şey her zaman yolunda" diyen Nur Sürer de gündeme getirdi. Nur Sürer, Feride'nin karakterinin odasında yaptığı röportajda, "Oyunculuk yaparken oyuncuları darladığım oda" dedi. Feride, alışılmış bir şekilde herkesin odasına kapıyı çalmadan giren bir karakterdir. Ayrıca Nur Sürer, "Böyle bir alışkanlığı var. Herkesin odasındayım. Ancak Feride'nin odasına kimse giremiyor. Çoğu zaman kapıya vururlar. Yoksa pek iyi olmaz onlar için. " diye belirtti. Feride olarak sokağa çıktıktan sonra insanlardan aldığı tepkilere değinen Nur Sürer, "Aslında cesaretleri yok gibi. O da mı oynadığı karakter gibi diye düşünüyorlar.