Beklentileri Karşılamayan Dizi İçin Final Kararı Verildi! Büyük Umutlarla Yayına Başlamıştı...

Son zamanlarda yeni yayınlanan pek çok dizi için erken final kararı veriliyor. TV8'de yayın hayatına başlayan bir dizi daha final yapacak. Üstelik izleyiciler dizinin çok iyi devam ettiğini düşünüyordu. Final yapacak TV8 dizisinin adı nedir?

Beklentileri Karşılamayan Dizi İçin Final Kararı Verildi! Büyük Umutlarla Yayına Başlamıştı...

TV8 dizisi için final kararı verildi. Tuzak, son zamanlara damgasını vuran marjinalliği ile farkını ortaya koyuyordu. Ancak öyle bir gelişme yaşandı ki final kararı erkenden verildi. Dizi neden final yapıyor?

Kanalların bin bir emekle seyirciyle buluşturduğu bazı diziler, kimi zaman beklenen ilgiyi göremiyor ve kısa sürede ekrana veda ediyor. Bazıları da ekran macerasına çıkmadan önce planlanan final bölümüyle hayranlarına veda ediyor. Art arda yayın hayatına başlayan diziler final yapmaya devam ediyor.

Tv8'in sezona iddialı başlayan dizisi Tuzak'tan final haberi geldi! Başrollerinde Bensu Soral ve Akın Akınözü'nün olduğu Tuzak dizisi ne zaman final yapacak?Tuzak dizisi reyting kurbanı mı oldu?

Yönetmenliğini Aytaç Çiçek'in üstlendiği dizinin senaryosunu Eylem Canpolat, Ayşenur Sıkı ve Ali Yörükoğlu'nun kaleme aldığı Tv8'in yeni dizisi Tuzak'tan üzücü bir haber geldi! Güçlü oyuncu kadrosu ve konusuyla sezona iddialı bir giriş yapan Tuzak dizisi, aldığı reytinglerin beklentinin altında gelmesiyle muhtemel sonunu hazırladı.

dizisinin yeni saati ise Çarşamba 22.30 oldu. Dizinin oyuncu kadrosunda ise; Akın Akınözü, Bensu Soral, Talat Bulut, Rıza Kocaoğlu, Yağız Dizide Can Konyalı, İlayda Çevik, Onur Durmaz. Naz Göktan, Eylül Su Sapan, Emir Benderlioğlu, Gamze Süner Atay, Lesli Karavil ve İbrahim Şahin rol alıyor. Çarşamba günleri reytingleri yutan Kuruluş Osman dizisi gölgesinde kalan Tuzak dizisi final kararı ne zaman verecek bilinmez ama gidişat bu yolda olduğu iddia ediliyor. Tuzak dizisinin yeni saati ise Çarşamba 22.30 oldu. Tuzak dizisiyle ilgili henüz resmi açıklama yapılmazken, sosyal medyada dolaşan final haberleri kafaları karıştırdı! Detaylar için takipte kalın... kaynak:diziler.com