Ahmet Tatlıses Üçüncü Kez Dede Olma Mutluluğunu Yaşadı!

Ünlü müzisyen İbrahim Tatlıses'in eski eşi Adalet Sara ile olan oğulları Ahmet Tatlıses, üçüncü kez dede oldu. Ahmet Tatlıses mutluluğunu sosyal medyadan...

Ahmet Tatlıses Üçüncü Kez Dede Olma Mutluluğunu Yaşadı!
Ünlü müzisyen İbrahim Tatlıses'in eski eşi Adalet Sara ile olan oğulları Ahmet Tatlıses, üçüncü kez dede oldu. Ahmet Tatlıses mutluluğunu sosyal medyadan paylaştı. Üçüncü kez dede olan Ahmet Tatlıses geçtiğimiz günlerde babası İbrahim Tatlıses hakkındaki polemikleri ve eleştirileriyle manşetlere çıkmıştı. Mert Tatlıses'in kızı Ayza dün dünyaya geldi. Tatlıses, Instagram sayfasında gülümserken çekilmiş bir fotoğrafını yayınladı. Ahmet Tatlıses'in yayınladığı mesaj şu şekilde: “En paha biçilmez hazinenin sevgi dolu, saygılı bir aile olduğu konusunda hepimiz hemfikiriz. Bu mücevher iki şekilde değerlidir. Biri onu bulmak diğeri ise değerini anlamak. Oğlum Mert'in üçüncü çocuğu bugün dünyaya geldi ve beni üçüncü kez dede yaptı. Ay yüzlü kızım AYZA hoş geldin; sefalar getirdin. İnşallah namuslu bir insan ve evlat olursun. Amin. Allah seni bize bağışlasın”

İbrahim Tatlıses Kaza Mahallini Ziyaret Eden Ahmet Tatlıses Hakkında Açıklama Yapmıştı

İbrahim Tatlıses kazaya hızla müdahale eden Ahmet Tatlıses hakkında açıklamalar yaptı. Tatlıses, oğlu hakkında şunları söyledi: "Artist. Geldi, şovunu yaptı ve gitti". Oğlu Ahmet Tatlıses, Bodrum'da trafik kazası geçiren İbrahim Tatlıses’in yanına ilk gidenlerden biriydi. Yaşananların ardından karşılıklı sert sözler sarf eden ve mahkemeye çıkarılan ikilinin barıştığı öne sürüldü. Oğlu Ahmet ile barıştığı iddialarını Tatlıses'e sorunca, Tatlıses iddiaları yalanladı. Tatlıses, "Kimse elimi öpemez. Barış falan. Kimseyle barışmadım" dedi.

Neler Olmuştu?

Bodrum'da İbrahim Tatlıses’in aracı ile kamyonetin çarpışması sonucu meydana gelen kazada kamyonet şoförünün ifadesi ortaya çıktı. Sürücü Gültekin Gülsoy ifadesinde, kaygan yolun direksiyon hakimiyetini kaybetmesine neden olduğunu söyledi. Kamyon şoförü Gültekin Gülsoy'un muayenesinde, kazaya karışanların birbirlerinden şikayetçi olmadığı belirtilirken, kanında 0.10 promil alkol bulunduğu belirlendi. Meydana gelen olayda, İbrahim Tatlıses'in bindiği minibüs ile kamyonet yağmurdan kayganlaşan yolda çarpıştı ve her iki otomobil de şarampole yuvarlandı. Kaza yaptığı sırada minibüste polis memuru Alper Arıcıoğlu, Metin Cantimur, Uğur Yılmaz, Mevlüt Aykı, Berka Gül ve tır şoförü Gültekin Gülsoy ile birlikteydi. Tatlıses minibüsü alev alırken, oğlu İdo Tatlıses araya girerek yangın söndürücüyle söndürdü. Ekiplerin müdahalesinin ardından alevler söndürülürken, araçta sıkışan İbrahim Tatlıses yaklaşık bir saatte çıkarıldı. Tatlıses, kaza yerinde yaptığı ilk müdahalenin ardından en yakındaki özel hastaneye kaldırıldı. Tatlıses'in kazasını duyan Ebru Yaşar ve Demet Akalın da direkt hastaneye gitti.