YRP'den sert açıklama! İBB adayı programa çağrıldı ama yayına çıkartılmadı

Yeniden Refah Partisi tarafından, İBB Başkan Adayı Mehmet Altınöz'ün TGRT Haber'e çağrıldığını ancak yayına çıkarılmadığı yönünde bir açıklama yapılarak, "Bilinmesini isteriz ki; hiçbir ambargo ya da kısıtlama üye rekorları kıran ve Türkiye'nin dört bir yanında yerel yönetimleri devralmaya hazırlanan Yeniden Refah Partisi'ni engellemeye yetmeyecektir" denildi.

YRP'den sert açıklama! İBB adayı programa çağrıldı ama yayına çıkartılmadı

Yeniden Refah Partisi (YRP), sosyal medya üzerinden bir açıklama yayınladı. Açıklamaya göre, YRP İBB Adayı Mehmet Altınöz, TGRT Haber'e davet edildi ancak Altınöz yayına katılmak için kanala gittiğinde yayına alınamayacağı tarafına iletildi.

"BU TÜR KISITLAMALARIN MİLLETİMİZDE HERHANGİ BİR KARŞILIĞI YOKTUR"

YRP'nin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda şöyle denildi:

"İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız ve Genel Başkan Yardımcımız Sn. Mehmet Altınöz, bu sabah saat 09.20'de TGRT Haber'de Cem Küçük'ün sunduğu Günaydın Türkiye programına davet edildi.

Sayın Altınöz, kanala geldiğinde kendisinin konuk edilemeyeceği ve programa çıkartılmasının mümkün olmadığı tarafına iletildi.

Bilinmesini isteriz ki; hiçbir ambargo ya da kısıtlama üye rekorları kıran ve Türkiye'nin dört bir yanında yerel yönetimleri devralmaya hazırlanan Yeniden Refah Partisi'ni engellemeye yetmeyecektir.

Son dönemde partimize dönük algı operasyonları ve ambargolar hız kesmeden devam etmektedir.

Bu tür kısıtlamaların milletimizde herhangi bir karşılığı yoktur.

Yeniden Refah Partisi, Ahlaklı Belediyecilik şiarıyla hazırlandığı 31 Mart seçimlerinde yerel yönetimlerde iktidara gelecek ve Türkiye'nin en önemli belediyelerini alıp yoluna güçlenerek devam edecektir."