Yeni Ekran Sürprizi Geldi: NXTPaper 2.0 Tanıtımı Yapıldı

TCL en tabletleri geliştirmek için üretimlerini seri şekilde yapmaya devam ediyor. En yeni şekilde geliştirmiş olduğu modelleriyle dikkatleri çekti.

Yeni Ekran Sürprizi Geldi: NXTPaper 2.0 Tanıtımı Yapıldı

Yeni ekran sürprizi NXTpaper 2.0 tanıtımı yapıldı. En yeni tabletleri geliştiren teknoloji şirketi, renkli kağıt benzeri ekran teknolojisine yer verdi. MWC resmi olarak tanıtılan yeni tabletin ekranı da sürpriz yarattı. Çünkü şimdiye kadar alışılmamış ve farklı olarak ifade edebileceğimiz ekran teknolojisine yer verdi. Mobil dünya kongresinde TCL tarafından tanıtımı yapılmış olan NXTPaper 2.0, görenleri şaşkına uğratacak bir ekran teknolojisiyle ön plana çıkmaya hazırlanıyor.

Renkli Kağıt Benzeri Ekran Teknolojisi

Renkli kağıt benzeri ekran teknolojisi görenleri kendisine hayran bırakacak detayları barındırmayı başarıyor. Ekran üstün özelliklere sahip olduğundan dolayı doğal olarak kullanıcılar da fazlasıyla memnun kalmaya başlamış olacak. Farklı tip ekran teknolojisini sevenlere yönelik şık bir tasarım ön plana çıkmış olacak. TCL önceki sürümle bir karşılaştırma yapıldığında yüzde 150 çok daha parlak olarak nitelendirecek olduğumuz bir özelliğe sahip. Bu sayede tabletin net parlak yanları da, önceki modellerini geri planda bırakma konusunda başarı sağlıyor.

Ekran teknolojisinin üst düzey standartlarda tasarlanmış olması doğal olarak uzun bir süre dışarıda sorunsuz şekilde kullanılmasını kolay hale getirmeye yardımcı oluyor. Şirketin aynı zamanda donanım yüzey kısmına bakıldığında filtreleme özelliği sayesinde TÜV onaylı mavi ışık ön plana çıkmaya başlayacak. Mavi ışık azaltma seviyelerini daha fazla ön planda tutan TCL, yeni tablet modeliyle de adından epey söz ettirecek.

TCL Üstün Özellikli Tablet Modeli

TCL üstün özelliğe sahip olan tablet modeliyle dikkatleri üzerine çekme konusunda bir hayli kararlı olduğu fark ediliyor. Parlaklık, ışık azaltma gibi önceki serilerine oranla çok daha geliştirilmiş özelliğe sahip olan modellerine yer vermeye başlıyor. Ekranın renk sıcaklığına göz atıldığında zaman ve ortama bağlı olarak otomatik şekilde ayarlanabilme kapasitesine sahip. TCL böyle bir özelliğe sahip olması da teknoloji pazarında en iyilerden biri olmaya aday olmasına neden olacak. Şık ve iddialı bir ekran teknolojisiyle geliyor.