Vakıfbank Konut Piyasasını İyice Düşürdü! 140 bin TL'ye 2+1 Havuzlu Daire!

Vakıfbank'tan lüks daire fırsatı geldi. Konut piyasasında bomba etkisi yaratan bu dairenin ucuzluğunu görünce şaşıracaksınız. Güvenliği, otoparkı ve havuzu da bulunan daire kaç TL ve özellikleri hakkında ne biliyoruz?

Vakıfbank Konut Piyasasını İyice Düşürdü! 140 bin TL'ye 2+1 Havuzlu Daire!

Vakıfbank'ın yüksek özellikli bir daireyi çok uygun fiyata satışa çıkarması gündem oldu. Vakıfbank'tan daire satın alacaklar, havuzlu ve güvenlikli olmasına çok şaşırdı. İşte bankanın satılığa çıkardığı o dairenin özellikleri

Vakıfbank, kent merkezinde, havuzlu, açık ve kapalı otoparkı, güvenliği olan, çocuk oyun alanları ve sosyal hizmetleri olan lüks bir site içerisinde yer alan 2+1 daireyi tam 135 Bin TL’ye satılığa çıkardı.

Vakıfbank’ta satılık bu lüks daireler sıfır yapım olup, krediye uygundur. Nakit fiyatı 135.000 TL olan bu taşınmazın oturum alanı 100 metrekare olup, daha büyük daireleri yine kelepir fiyata almanız mümkün.

Bankadan satılık bu dair, kat kaloriferli ısı sistemine sahiptir. Kuzey ve Güney cephesi olan bu evi almak isteyenler, Vakıfbank aracılığı ile ister peşin 135 bin Türk Lirası’na isterseniz peşinatsız aylık eşit taksitlerle ödeyebilirsiniz.

Peki, Bankanın bu satışa sunduğu bu daire nerede? Binanın genel özellikleri nasıl? İşte tüm detaylar…

daire1.jpg

Genel Özellikler

Taşınmaz A4 blok 4 bağımsız bölüm numaralı taşınmaz, binanın 1. bodrum katında, yapı girişine göre sağ yan ve arka (kuzey ve doğu) cephede yer almaktadır. Taşınmaz mimari projesinde ve mahallinde yapılan incelemelere göre; antre, salon + mutfak nişi, 2 oda, banyo, wc ve balkon hacimlerinden oluşmakta olup, brüt 100 m2 kullanım alanına sahiptir. Taşınmazın yapı kullanma izin belgesi bulunmamaktadır.

Açık otopark imkanı bulunan binalarda, ısınma termal sulu kalorifer sistemi ile yapılacak şekilde tesisat bulunmaktadır. Parsel içinde sadece açık otopark alanı bulunmakta olup tesis içinde yer alan 11 parsel üzerinde Özel Güvenlik, Açık ve Kapalı Otopark, Spor Sahası, Sosyal Tesis, Açık Yüzme Havuzu, Kapalı Yüzme Havuzu, Sauna, Çocuk Bahçesi ve Jeneratör bulunmaktadır.

daire2.jpg

Toplu taşıma araçlarının da güzergahı olan Beypazarı Kırbaşı Yoluna olan yakınlığı ulaşımda rahatlık yaşanmasını sağlamaktadır. Taşınmaza yakın konumda bulunan bilinen yerler; Beypazarı Kültür Sarayı, Boztepe Cami ve Beypazarı Devlet Hastanesi olarak ifade edilebilir.

daire3.jpg