Türkiye’de Yaşanan Büyük Depreme Ünlülerden Geçmiş Olsun Paylaşımları Yağdı!

6 Şubat Pazartesi gece saat 04.17'de merkez üssü Kahramanmaraş Pazarcık olan büyük deprem 10 ilde büyük yıkım ve hasara sebep oldu.

Türkiye’de Yaşanan Büyük Depreme Ünlülerden Geçmiş Olsun Paylaşımları Yağdı!

Depremde vefat eden kişi sayısı son olarak 1498'e yükselirken arama kurtarma çalışmaları hala devam ediyor. Tüm Türkiye gibi sanatçılar da bu büyük olaya duyarsız kalmadı ve geçmiş olsun mesajları ile yardım ve birlik çağrıları yayınladı.

Sanatçılardan Deprem İle İlgili Paylaşımlar

Nilüfer: Türkiye’nin kaderi bu mu? 10 ilimizi etkileyen büyük felaketin sonuçlarını ekrandan izlerken içim yanıyor. Bugün Türkiye tek yürek bugün; Türkiye Kahramanmaraş, Hatay, Adana, Gaziantep, Osmaniye, Malatya, Diyarbakır, İskenderun, Şanlıurfa.. Başımız şah olsun. Yaralılara şifalar diliyorum. Allah bir daha böyle felaket göstermesin.

Hülya Koçyiğit: Yüreğim yanıyor. Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve birçok ilde hasara neden olan bu büyük depremde hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet yaralılara acil şifalar diliyorum.

Yılmaz Erdoğan: Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve birçok ilimizde hissedilen depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyoruz.

Yusuf İslam: Türk ve Suriyelileri vuran bu felaketi gördüğüm için çok üzgünüm. Allah, bölgedeki herkese kolaylık ve güvenlik sağlasın. Ölenlerin ruhunu sonsuz huzura kavuştursun.

Halil Sezai: Lütfen kan verin sevgili dostlar. Kısa bir süre sonra en çok kana ihtiyaç duyulacak.

Filiz Akın: Hepimizin kalbi deprem bölgesinde. Kötü hava şartlarına rağmen herkes valiliklere ve AFAD ile görüşerek elinden geleni yapmaya çalışıyor. Güzel ülkemize geçmiş olsun bile diyemiyor insan..

Murat Cemcir: Merkez üssü Kahramanmaraş olan ve ülke genelinde meydana gelen depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet ailelerine sabır ve yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum. Geçmiş Olsun. Çok üzücü, çok..

Tarkan: Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve tüm Türkiye’yi etkileyen depremde hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet yaralılara acil şifalar diliyorum. Çok üzüldüm çok geçmiş olsun.

Cem Yılmaz: Büyük depremden kurtulanlar acil şifalar tüm arama kurtarma ekiplerine güç kuvvet diliyorum. Kayıplarımıza Allah rahmet eylesin.

Şahan Gökbakar: Deprem.. Çok üzücü, herkese geçmiş olsun.