Togg’dan NFT Açık Arttırması Depreme Takıldı! Ertelenme Var!

Togg’un 2023 adet serisi NFT açık arttırmayla satışa sunulacaktı. Fakat ülkemizde yaşanan deprem faciası, ertelenmesine neden oldu.

Togg’dan NFT Açık Arttırması Depreme Takıldı! Ertelenme Var!

Togg’un 2023 adet serisi NFT açık arttırmayla satışa sunulacaktı. Fakat deprem vakası sonrasında NFT açık arttırmayla ilgili olarak ertelenme kararı alındı. Türkiye’yi oldukça derinden sarsan deprem olayı daha ileri bir tarihe ertelenmesine neden oldu.

Deprem fırtınası ülkemizi de kökten yaraladı. Kahramanmaraş’ın yanı sıra Hatay, Şanlıurfa, Gaziantep, Diyarbakır gibi pek çok şehrimizde depremden nasibini aldı. Binlerce bina çökerken, vefat eden ve yaralanan vatandaşlarımız da var. Doğal olarak ülkemizdeki acı olay sonrasında TOGG cephesinden de erteleme kararı çıktı. Buna göre TOGG NFT açık arttırma bir sonraki tarihe ertelenmeye başlanacak.

Togg’un NFT Açık Arttırması İleri Tarihe Ertelendi!

İstenmeyen olaylara bir yenisi daha eklendi. Türkiye çapında meydana gelen şiddetli deprem vakası derinden sarstı. Öyle ki yaşanan acı kayıplar hayatı resmen şoke etmeye neden olurken, Togg’dan konuyla ilgili açıklama geldi. Togg yetkili ekibi sosyal medya hesapları üzerinden konuya açıklık getirdi.

Türkiye’de meydana gelen bu acı olay sonrasında geçmiş olsun dileklerini iletirken, NFT açık arttırmayla ilgili de bilgi verdi. 100 yıl özel seri modellerinin satışını yapmak için hazırlanan Togg, gerçekleşmesi planlamış olan açık arttırmanın yaşanan kötü olaydan sonra daha ileri tarihe ertelenmiş olduğunu duyurdu.

Togg’dan Geçmiş Olsun Mesajı!

Kahramanmaraş başta olmak üzere diğer illerde meydana gelen depremler yas ilanına dönüştürdü. 4. seviye deprem olarak belirtilen olay sonrasında pek çok planlananan organizasyonlarda ertelendi. Buna göre Togg tarafından da konuyla ilgili açıklama yapıldı. Resmi Twitter üzerinden açıklama yapan Togg, depremde vefat edenlerle ilgili olarak geçmiş olsun dileklerini sundu. Ayrıca bir diğer kafalarda soru işareti yaratan konulardan biri de Togg NFT açık arttırma olduğuydu. Yapılacak NFT açık arttırmaya da değinirken, ülkemizdeki deprem olayından çok fazla etkilendiklerini öve planlanan açık arttırmanın başka bir tarihe ertelenecek olduğunu duyurdu. Böylelikle Togg için belirlenen tarih artık geçerli olmayacak.