Threads kapanıyor mu? Threads neden kapanıyor? Threads yeniden açılacak mı?

Threads adlı sosyal medya uygulamasıyla ilgili sorular gündeme geldi. Threads ile ilgili alınacak kararın ardından kullanıcılar, Threads'ın kapanıp kapanmayacağı, neden kapanacağı, ne zaman kapanacağı ve tekrar ne zaman açılacağı gibi soruları araştırmaya başladı. İşte Türk Rekabet Kurumu'nun açıkladığı kararın detayları...

Threads kapanıyor mu? Threads  neden kapanıyor? Threads yeniden açılacak mı?

Meta, Threads'in Türkiye'deki geçici olarak kapatılacağını duyurdu. Threads kullanıcıları, uygulamaya girdikten sonra bir uyarı ile karşılaştılar. Bunun ardından bir dizi soru gündeme geldi. Meta'nın metin tabanlı sosyal medya platformu Threads, Türk Rekabet Kurumu'nun ara emrine uymak için geçici olarak kapatılacak. Peki, Threads kapanıyor mu? Threads neden kapanıyor? Threads ne zaman kapatılacak? Threads tekrar ne zaman açılacak?

THREADS NEDEN KAPANIYOR?

Meta'nın yeni sosyal medya platformu Threads, Türk Rekabet Kurumu'nun ara emrine uyarak, geçtiğimiz aylarda Android ve iOS kullanıcıları için yayınlanmasının ardından 29 Nisan'dan itibaren Türkiye'de faaliyetlerini geçici olarak durduracak.

Threads uygulamasında kullanıcıların karşısına çıkan uyarı şöyle;

"Rekabet Kurumunun kararı nedeniyle, Threads 29 Nisan 2024 tarihinden itibaren Türkiye'de kullanılmayacak. Profilin devre dışı bırakılacak fakat bilgilerini indirebilir ve profilini istediğiniz zaman silebilirsin. Türkiye'deki Threads topluluğuna değer veriyoruz ve yakında geri dönmeyi umuyoruz."