SUV görünümlü Hyundai Otomobillerde Akıl Almayan Fiyatlar!

Araç tutkunlarının hayali olan otomobil ruhsatlı SUV sahibi olmak, artık gerçek oluyor.

SUV görünümlü Hyundai Otomobillerde Akıl Almayan Fiyatlar!

Hyundai Bayon serisi SUV görünümlü bir otomobil olarak zaten satılırken, 2022 yılının sonuna özel olarak hazırlanan kampanyayla müşterilerinin hayalini gerçekleştirmeyi hedefliyor. Hyundai Bayon 1.4 benzinli ve manuel şanzıman seçeneği ve dış tasarımıyla büyük beğeni topluyor.

Hyundai Bayon 1.4 MPI Jump Paketi Sadece 419 Bin TL!

500 Bin liranın altına değil SUV, otomobil alımları bile imkansız seviyeye yaklaşmışken, Hyundai Bayon sadece 419 Bin TL karşılığında alıcılarını bekliyor. 2023 yılına girilirken belki de bir otomobil almak için son fırsatınız bu olabilir. 1.4 litrelik benzinli motorlu yakıt tüketimi de sağlamasıyla tercih ediliyor. Mazot fiyatlarının artmasıyla birlikte benzin ve tüplü araçlara geçişin arttığı bilinen bir durumdur.

Hyundai Bayon 1.4 MPI Jump paket fiyatı sayesinde farklı kesimlerden otomobil tutkunlarına hitap ediyor. SUV görünümlü olarak tasarlanmasına rağmen, donanım olarak bir otomobil seviyesinde olduğu için otomobil ruhsatlı olan ve bu neden fenni muayene zorunluluğu 2 yıl olan Hyundai Bayon geniş kitleleri peşinden sürüklüyor.

hyundai-bayon-konsol.jpg

Sınıfının en donanımlı araçlarından biri olan Hyundai Bayon, Güney Koreli otomotiv devi tarafından ülkemiz pazarında satılıyor. Tam bir fiyat/performans aracı olarak dikkat çekerken, barındırdığı donanım özellikleriyle pek çok otomobilden ayrılıyor. Ayrıca yine donanım paketleri ve dış tasarımı sayesinde SUV sınıfının konforunda bir sürüş deneyimi sağlıyor.

Hyundai Bayon 1.4 MPI Jump Paket İçeriği

Tamamı otomatik elektrikli camlar, yol bilgisayarı, elektrikli aynalar ve lastik arıza göstergesi sayesinde çoğu ucuz otomobillerden ayrılıyor. Sıfır fiyatı yalnızca 419 Bin TL olan Hyundai Bayon 1.4 MPI Jump paket içeriği bunlarla da sınırlı kalmıyor.

Ekstra yakıt tüketimi için pakete eklenen hız sabitleyici ve yokuş kalkış desteğinin yanında güvenlik içeriği de kullanıcılarını tatmin ediyor. ABS, ASR, EBD ve TCS gibi standart güvenlik donanımlarına ek olarak en az 4 hava yastığı ve ESP de bulunuyor.

Ön ve geri görüş kameraları ve sesli uyarı sistemleriyle hatasız park olanağı sağlayan Hyundai Bayon 1.4 MPI Jump modeli manuel vites olarak satılıyor.

Aynı paketin otomatik vitesli seçeneğini de sadece 447 Bin TL almak mümkün! Diğer Hyundai Bayon fiyatları ise 537 Bin TL bandına kadar ulaşabiliyor.