Sony Xperia 10’nun V Tasarımı Sızdırıldı! İşte Sızdırılan Modelin Merak Edilen Detayları

Sony’de teknoloji pazarında yeni amiral gemisini sunmak için hazırlanıyor. Şirket, yeni amiral model olan Xperia 10 V modelini tanıtacak.

Sony Xperia 10’nun V Tasarımı Sızdırıldı! İşte Sızdırılan Modelin Merak Edilen Detayları

Resmi tanıtım öncesinde Sony Xperia V tasarıma dair özelliklere yer verildi. Sızdırılan bilgiler arasında ekran özelliklerinden cihaz tasarımına kadar tüm bilgiler yer aldı. Boyut, renk ve çok daha fazla merak edilen bilgiler, Sony’nin yeni amiral modelinde sunulmuş olacak.

Japon Teknoloji Devi Xperia 10 V Amiral Gemisini Tanıtacak

Japon teknoloji devi Xperia 10 V amiral gemisinin tanıtımını yapmak için gaza basmış durumda. Şirketin en temel hedeflerinden biri de pazar payının çok daha büyük hale gelmesini sağlamaya başlamakı olacak. Resmi tanıtımı yapılan modelin ekran boyutundan renklerine kadar tüm merak edilen bilgilere yer verildi.

Xperia 10 V modelinin şık ve etkileyici tasarımı klasiklerin dışına biraz çıkmış olarak görülüyor. Standart Sony akıllı telefonda kendi stilinden uzaklaşmayan bir görüntüsü mevcut. Telefonun ortaya çıkan modeline bakıldığında üçlü kamera sensörünün yer aldığı fark ediliyor. LED flaş modülüne de yer verilmiş olan Xperia 10 V’de ses açma, ses kısma, güç özellikleri bulunuyor. Stereo hoparlör 6.1 inç ekran boyutuyla dikkatleri üzerine çekmeyi başarmış olacak.

Ortaya sızdırılan fotoğraflara bakıldığı zaman bir önceki versiyonuna göre stereo hoparlör yer alıyor. 6.1 inç ekran boyutuna sahip olacak yeni amiral gemisinin üstün özellikleri dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor.

Xperia 10 V Modeli Türkiye Pazarında Olacak Mı?

Xperia 10 V modeli Türkiye pazarında olacak mı? sorusu da teknoloji severler tarafından sorgulanmaya başlandı. Sony en yeni modellerinin Türkiye’de yer alma durumu son yıllarda çok aktif şekilde olmuyor. Bu nedenle Türkiye pazarına gelip gelmeyeceği ile ilgili henüz net bir durum yok. Xperia 10 V modelinin Türkiye’deki pazarda olmama durumu söz konusu olabilir. Şuan için Türkiye pazarında olmasıyla ilgili henüz net bir durum söz konusu değil. Yakın zaman içerisinde pazardaki yeri ile ilgili net bir bilgi hakim olmaya başlayacak.