Sivas Cumhuriyet Üniversitesi 186 Personel Alımı Yapacak! İşte Alıma Dair Şartlar

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi 186 personel alımı yapacak olduğunu duyurdu. Buna göre bünyesindeki eksikliği gidermek amacıyla personel alımlarına yer verecek.

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi 186 Personel Alımı Yapacak! İşte Alıma Dair Şartlar

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi açık kadrolarında çalışmak isteyenler personel alım başvurusunda bulunabilecek. Toplamda 186 personel alımının yapılacağını açıklayan Sivas Cumhuriyet Üniversitesinin alım şartlarının ne olduğu da başvurularını yapacak ilgili adaylar tarafından merak edilen bir konu haline geldi. 4B olarak istihdam edilmek üzere personel alımları yapılacak olurken, Üniversitede kadrolu olarak çalışmak isteyenlerin şu şartları taşıması gerekiyor. İşte şartlar!

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Personel Alım Şartları Ne Olacak?

Sivas Cumhuriyet Üniversitesinde çalışmak isteyenlerin başvuru için hangi şartları taşımaları gerektiği önemli. Bu sebeple Üniversitenin personel alımına dair şartlarının neler olduğunun bilinmesi gerekiyor. Sivas Sumhuriyet Üniversitesi personel alım şartları şu şekildedir;

  • Başvuru yapacak olanların 30 yaşını doldurmamış olması gerekiyor
  • Başvuru bitim tarihi baz alınarak 35 yaşını bitirmemiş olmak
  • KPSS P3 en az 50 puan alması istenecek

Başvuru yapacak olanların bu yükümlülükleri yerine getirmeleri gerekiyor. En az lise mezunu olarak başvuru yapabilme durumu söz konusu. Üniversitesinin eksik olan kadrolarına lise, önlisans ve lisans bölümünden mezun olan adaylar başvurabilecek.

Hangi Kadrolara Alım Oluyor?

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi tarafından personel alımına dair güncel ilan duyurusu yapıldıktan sonra başvuru yapacak olan adaylar tarafından da pek çok sorgular sorulmaya devam ediliyor. Bu sorgular nelerdir diye bakıldığında koruma güvenlik görevlisi, temizlikçi ve şoför gibi kadrolardaki ihtiyaçların karşılanması amacıyla personel alımı da yapılmaya başlanmış olacak.

Yüzlerce iş bekleyen kişiler, Sivas Cumhuriyet Üniversitesi tarafından yapılacak haber sonrasında sevince boğuldu. Çünkü iş arayan, memur olarak çalışmak isteyenler çok fazla olduğundan dolayı kamu kuruluşları tarafından gelecek haberler merakla bekleniyordu. Hangi kadrolar ile ilgili olarak alımlar yapılacak olduğuna bakıldığında alımların şu şekilde olacağını söylemek mümkün;

Büro, temizlik, şoför gibi birçok ilgili pozisyonlarda alımlar yapılacak. Üniversite tarafından personel alımına dair duyuru yapılırken, toplamda 186 personel alınacağına dair açıklama geldi.