Seda Sayan Programında Kurgu Skandalı! Tüm Konuklar Rol mü Yapıyor?

Seda Sayan programında öyle olaylar yaşandı ki duyanlar ne diyeceğini bilemedi. Sabah kuşağı programındaki olayların sahte olduğu iddia ediliyor. Herkesin rol yaptığı iddiasına ithafen Seda Sayan ne söyledi?

Seda Sayan Programında Kurgu Skandalı! Tüm Konuklar Rol mü Yapıyor?

Seda Sayan programındaki karakterler kurgu mu yoksa olaylar doğru mu? Sabah programı Seda Sayan, yaşanan olaylarla birlikte izleyenleri de şok etti.

Seda Sayan programı kurgu mu, konuklar gerçek mi, Emre, Nurgül, Nazlı kim, gerçek mi oyuncu mu, programda yaşananlar, yaşandığı ileri sürülen olaylar, programa davet edilen ve tartışmalara nede olan isimlerin tamamı seyircinin kafasında soru işaretlerine neden oluyor.

Star TV'de yayınlanan "Sabahın Sultanı Seda Sayan" 200 bölümü geride bırakarak devam ederken, ardından büyük tartışmalar bırakıyor.

Program başladığı günden bu yana konsept olarak genellikle birbirlerini seven ancak ailelerinin engel olmaya çalıştığı çiftlerin sorunlarını gündeme getiriyor.

SEDA SAYAN KURGU MU, GERÇEK Mİ?

Türkiye'de gündüz kuşağının en çok tartışılan "evililik programları" yasaklandıktan sonra televizyon kanalları ve sunucular farklı konseptler üzerinde çalışmaya başladı. Evlilik programları artık yok ancak onları aratmayan yeni programlar yayınlanıyor.

Emre-Nurgül çifti ile Semiha adlı kadının tartışmaları damga vururken; Emre'nin annesi olan kadın arasında sert tartışmalar yaşanıyor.

Anne Nazlı hanım ile oğlu Emre, Nurgül konusunda anlaşmazlık yaşıyorlar. İkilinin arasındaki bu tartışma günlerdir ekranda konuşuluyor.

Peki, Seda Sayan'ın programı kurgu mu, gerçek mi? Seda Sayan'ın programı kurgu mu, Emre, Nurgül, Nazlı kim, gerçek mi oyuncu mu?

Programda yaşananların kurgu mu yoksa gerçek mi olduğu vatandaş tarafından merakla soruluyor.

Çünkü programa alınan konukların şekli şemali, anlattıkları olaylar, hayat hikayeleri, programdaki davranışları şüphe uyandırıyor.

Şu ana kadar programa davet edilen ve çıkarılan tartışmaların tamamı "kurgu" havası uyandırdı.

Seda Sayan'ın şu anki programının kurgu olduğu iddialarını güçlendiren olay ise daha önceki programında benzer bir durumun yaşanmasıdır.

Seda Sayan'ın "Yalnız Değilsiniz" isimli programında konu alınan "Hafize Ana"nın oyuncu olduğu ortaya çıkmıştı.

Fox TV'de İrfan Değirmenci ile Çalar Saat programına katılan Seda Sayan, Hafize Ana'nın gerçekte oyuncu olduğunu bildiğini itiraf etti.

Hafize Ana'nın hikayesinin sahte olduğunu sonradan öğrendiğini öne süren Kadırgalı, suçu da "Bu haberi eski ekip yaptı, ben de onları kovdum. Bu konuda daha fazla konuşacak durumum yok" diyerek suçu başkalarının üzerine attı.

Ancak bu açıklama da tıpkı Hafize Ana'nın hikayesi gibi gerçeği yansıtmıyordu.

Seda Sayan'ın sözlerinin hedefi olan "Yalnız Değilsiniz"in eski Haber Koordinatörü Muhammet M. Şahin, gazetemize yaptığı açıklamada "Olayın çirkinliğine kimsenin söyleyecek bir sözü yoktur herhalde" diyerek başladı ve ekledi: "19 Eylül 2009 tarihinde Seda Sayan'ın programında çalışmamız başladı. 9 Ekim 2009 Cuma akşamı ise anlaşmamız sona erdi. O tarihten itibaren de Nebahat Sekman ve ekibi programı yapmaya başladı.

Sözü edilen 13 Ekim Salı günü yayınlanan programı ben ve ekibim yapmadığı gibi bahsi geçen düzmece haberle ilgili hiçbir çalışmamız olmamıştır.

Bu haber tamamen bizden sonra gelen ekip tarafından hazırlanmış ve yayınlanmıştır."

Özetle, gündüz kuşağı programları konusunda sabıkalı olan Seda Sayan'ın son programının da kurgu olma ihtimali yüksek görünüyor.