Roblox Kapanacak İddiası Büyük Ses Getirdi! Roblox Oyununa Neden Girilmiyor?

Roblox oyununun kapanacağına yönelik iddialara yanıt verildi mi? Oyuna giriş yapılamıyor ve bu durumun nedeni araştırılıyor. Milyonların severek oynadığı Roblox'taki son durumu açıkladık.

Roblox Kapanacak İddiası Büyük Ses Getirdi! Roblox Oyununa Neden Girilmiyor?

Roblox oyununun kapanacağına yönelik çok fazla iddia var. Oyuna son zamanlarda giriş yapma konusunda oyuncular sıkıntı çekiyor. Roblox oyunu ne zaman kapanacak?

Roblox gerçekten de kapanıyor mu, kapanma iddiaları nereden çıktı? Dünyanın en büyük internet oyunlarından biri olan Roblox'u milyonlarca insan kullanıyor. İlginç bir oyun şekli olan Roblox'ta güzel vakit geçiren gençler ve çocuklar, kapanma iddialarının aslı astarını araştırıyor. Peki, Roblox gerçekten kapanıyor mu?

ROBLOX KAPANIYOR MU?

Aslına bakarsanız Roblox'un kapanla iddiaları tamamen bazı kullanıcıların yaşadığı giriş problemlerinden kaynaklanıyor. Yer yer Roblox sunucularında yaşanan ağırlıklar nedeniyle bazı bölgelerde kullanıcılar tarafından erişim sağlanamıyor. Erişim sağlanamadığı zamanlarda ise kullanıcılar bir anda panik yapıyor. Dolayısıyla kapanma iddialarının temeli aslında erişim sorunlarından kaynaklanıyor.

Roblox oyununa en son bu yılın mayıs ayında büyük çaplı bir sorun yaşanmıştı. Milyonlarca kullanıcı bir anda kendi hesabından giriş yapamaz hale gelmişti. Hal böyle olunca da "acaba Roblox kapanıyor mu" soruları gündeme geldi.

Kapanma iddialarıyla ilgili zaten şirketten, konuyu ciddiye almadıkları için, bir açıklama gelmedi. Ancak yaşanan kopuşlar ve erişim sorunları nedeniyle daha önce bir açıklama gelmişti.

Mayıs ayında yaşanan erişim sorunları nedeniyle şirketten yapılan açıklamada şöyle denilmişti:

"Herkese merhaba, bazılarınızın Roblox'a erişim sorunları yaşadığının farkındayız. Ekibimiz aktif olarak üzerinde çalışıyor. Sabrınız için teşekkürler"