Rasim Ozan Kütahyalı'dan Halk TV İçin Bomba Yorum! Halk TV Lisansı İptal Edilecek mi?

Rasim Ozan Kütahyalı, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda önemli ifadelere yer verdi. Halk TV lisansının iptal edileceği üzerine bir iddiada bulundu.

Rasim Ozan Kütahyalı'dan Halk TV İçin Bomba Yorum! Halk TV Lisansı İptal Edilecek mi?

Halk TV lisansının iptal olacağına ilişkin paylaşım şaşırttı. Rasim Ozan Kütahyalı, sosyal medya hesabından çok önemli sözler sarf etti. Halk TV'nin lisansı RTÜK tarafından iptal edilecek mi?

RTÜK’ün CHP kontenjanından seçilen üyesi İlhan Taşcı'nın, Beyaz TV’de yayınlanan “Derin Futbol” programı ile ilgili, RTÜK Başkanlığı’na yaptığı başvuru sonucunda Beyaz Tv'ye para cezası verildiğini duyurmuştu.

Kütahyalı, kararın açıklanmasının ardından katıldığı yayında CHP'lileri hedef almıştı. Kütahyalı yeni yaptığı paylaşımda ise Halk TV'nin lisansının iptal edileceğini savundu ve şöyle dedi: "DEVLET, Halk TV’yi cezalandırmak ve yakında yapacağı lisans iptali için beni 'meşrulaştırıcı ve dengeleyici' olarak kullanıyor. DEVLET tarafından satın alınmış 'muhalif' maaşlı memur yani CAŞ bu tezgahı muhalefet tabanına yediriyor! Satılık muhalif bol oldukça DEVLET’in işi kolay."