Pınar Altuğ Yıllardır Evli olduğu Eşiyle İlgili Gerçeği Açıkladı!

Pınar Altuğ'dan gelen açıklama dikkat çekti. Sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla birlikte eşi Yağmur Atacan hakkında bilinmeyeni ifşa etti. İşte güzel oyuncudan gelen o açıklama...

Pınar Altuğ Yıllardır Evli olduğu Eşiyle İlgili Gerçeği Açıkladı!

2008 yılından beri evli olan Pınar Altuğ ile Yağmur Atacan'ın başıan gelenler şaşırttı. Altuğ, eşiyle ilgili gerçekleri tek tek duyurdu...

2008 yılında hayatlarını birleştiren Pınar Altuğ ile Yağmur Atacan çifti, mutlu evliliklerini kızları Su ile taçlandırdı. Aralarındaki yaş farkı nedeniyle eleştirilen ikili, evlilikleriyle düşman çatlatıyor. Ancak Pınar Altuğ son paylaşımıyla hayranlarını üzen haberi verdi.

Kendisi gibi oyuncu olan Atacan ile evli olan Altuğ, sosyal medyayı aktif kullanıyor. Instagram hesabından yaptıkları paylaşımlarla takipçilerini üzen Pınar Altuğ ile Yağmur Atacan yeni yıla üzgün girdi. Pınar Altuğ, eşi Atacan'ın Covid - 19 pandemisine yakalandığını duyurdu.

Yağmur Atacan ise hastalığını, "Yeni yıla günaydın. Arayıp ulaşamayanlar ve arayamadıklarım, aslında bir iki saat gözüm açıktı ama onu da beni yalnız bırakmayan karım ile mesafeli/maskeli bir yılbaşı yemeğine ayırdım... Her şeyin başı sağlık deniyor ya... Heh! Tam da o şekilde girdim işte 2023'e... Ama bu yıl çok güzel işler yapacağız. Bak demedi demeyin. Herkese iyi yıllar" notunu paylaştı.

paylasim.jpg