'Ölüme kadar uzanır' demişti! Dilan Polat hakkında bir hapis istemi daha

Fenomen Dilan Polat, kara para aklama suçundan cezaevine girdikten sonra başka bir dava daha açıldı. Sosyal medya fenomeni A. A.'ya hakaret edip ölüm tehdidinde bulunduğu gerekçesiyle Polat hakkında 7 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.

'Ölüme kadar uzanır' demişti! Dilan Polat hakkında bir hapis istemi daha

Fenomen Dilan Polat, 'kara para aklama' ve 'vergi kaçırma' gibi dört ayrı suçtan tutuklu bulunuyor. Daha önce komşuları ve fenomen Banu Parlak ile adli süreç yaşayan Polat, bu sefer başka bir fenomen A. A. ile de mahkemelik oldu.

"GÖNDERDİĞİMİ HATIRLAMIYORUM"

A. A. ile Dilan Polat, cezaevine girmeden önce sosyal medya platformu üzerinden bir tartışma yaşadı. Tartışma sonrasında Polat, A. A.'ya mesaj gönderdi ve "S... geçerim. Yorumunu derhal kaldır s... Ayağını denk al, kimseye benzemem ben. O... Dünyanızı dar ederim size. Bugün bekle sen. Ayağını denk al. Magazin yaparken ölüme kadar uzanır" şeklinde ifadeler kullandı.

Mesajların ekran görüntülerini alan A. A., avukatı aracılığıyla şikayette bulundu. İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından ifadesi alınan Polat, "Söz konusu mesajları gönderdiğimi hatırlamıyorum" şeklinde ifade verdi.

Savcılık, suçun uzlaşma kapsamında olduğunu belirtti, ancak taraflar uzlaşmaya varamadı. Bu nedenle, savcılık Polat hakkında 'kadına karşı tehdit' ve 'hakaret' suçlarından 7 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açtı.