OGM KPSS Sözleşmeli Personel Yedek Atamalar Yapıldı! 338 Sözleşmeli Personel İçin Şartlar Nedir?

OGM'nin KPSS puanlı sözleşmeli personel atamasıyla ilgili bilgiler verildi. 338 sözleşmeli personel alımlarındaki son durum ve dahası paylaşılıyor. OGM 2022 yılı KPSS 64 puanlı sözleşmeli memur alımlarında yedek atama sonuçları açıklandı.

OGM KPSS Sözleşmeli Personel Yedek Atamalar Yapıldı! 338 Sözleşmeli Personel İçin Şartlar Nedir?

OGM memur alımlarında yedek atamalarla ilgili bilgi verildi. 338 sözleşmeli personel için yedek atama sonuçları hangi şehirler için paylaşıldı? Kontenjan, şehir ve yedek atama sonuç bilgisi iletildi. OGM'den gelen duyuruda bizleri neler bekliyor? Orman Genel Müdürlüğü OGM Genel Müdürlüğümüz taşra birimlerinde sözleşmeli memur alımı kapsamında yazılı veya sözlü sınav yapılmaksızın, KPSS (B) grubu puan sıralaması esas alınmak suretiyle atama sonuçları 27 Ekim 2022 tarihinde açıklanmıştı. Bugün de yedek atama sonuçlar ve tüm puanlar açıklandı. İşte sürece dair detaylar.

OGM personel yedek aday atama sonucu

Asil olarak yerleştirilmeye hak kazanan adaylar arasından süresi içerisinde başvuru yapmayan ve aranan şartları taşımadığı tespit edilenlerin yerine KPSS puanı ve tercihler doğrultusunda yedek yerleştirme yapıldı ve yedek liste haberimizin en altında yer alan bağlantıda belli oldu.

İŞTE EN DÜŞÜK PUANLI ATAMA

64,84290 KPSS puanı ile BÜRO PERSONELİ pozisyonuna İNSAN KAYNAKLARI (LİSANS) branşından DENİZLİ ili için atama yapıldı.

Memur alımı atama başvuru tarihleri

Ek listede yedek olarak yerleştirmeye hak kazanan adayların aşağıda belirtilen belgelerler ile birlikte 9 Kasım 2022 - 11 Kasım 2022 tarihleri arasında Beştepe Mahallesi Söğütözü Caddesi No:8/1 06560- Yenimahalle / ANKARA adresindeki Orman Genel Müdürlüğüne bizzat müracaat etmeleri gerekmektedir. Feragat dilekçeleri ise aşağıdaki kılavuzda yer alan e-posta adresine gönderilebileceği belirtildi.

Memur atama belgeleri

Dilekçe, nüfus Cüzdanı fotokopisi, mezun Belgesi veya Geçici Mezuniyet Belgesi, 28 Eylül 2022 tarihi veya sonrası itibariyle alınan Adli Sicil Belgesi, erkek adaylar için Askerlik Durum Belgesi, ilgili KPSS Puanını Gösteren Sınav Sonuç Belgesi, 27 Ağustos 2022 tarihinde ilan edilen 2022 Yılı Sözleşmeli Personel Alım İlanının “Genel Şartlar" başlığının altında yer alan şartların kontrolünün tespiti için E-devlet sistemi üzerinden alınan Sigortalılık Tescil ve Hizmet Kaydı, 6 adet vesikalık fotoğraf, Sağlık raporu isteniyor.

Ayrıca Destek Personeli (Şoför), Koruma ve Güvenlik Görevlisi, Avukat unvanları için gerekli belgelere aşağıdaki atama duyuru belgesinden erişim sağlayabilirsiniz.