Müge Anlı'daki Sapık Sinan Sardoğan'ın Suçu Ortaya Çıktı! Gözaltı Sonrası Hemen Tutuklandı!

Müge Anlı'da bir süredir Arife Gökçe'nin ölümünde şüpheli olarak gösterilen Sinan Sardoğan'ın farklı bir suçu ortaya çıktı. Suçla ilgili deliller kesinleşince önce gözaltına alındı sonra da tutuklandı.

Müge Anlı'daki Sapık Sinan Sardoğan'ın Suçu Ortaya Çıktı! Gözaltı Sonrası Hemen Tutuklandı!

ATV'deki Müge Anlı ile Tatlı Sert programı herkesi şaşırttı. Sapık Sinan Sardoğan'ın işlediği suç kanıtlandı. Gözaltına alındı ve ardından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Arife Gökçen'in kaybolması kafalarda soru işareti oluştururken tüm oklar da Sinan Sardoğan’ı gösteriyor. Müge Anlı 64 yaşındaki Arife Gökçe'yi arama çalışmalarına devam ederken Sinan Sardoğan’ın tepkileri ise gündeme bomba gibi düştü. Her geçen gün Sinan hakkında ortaya atılan iddialar ise kan donduruyor. Son olarak 12 yaşındaki bir kız çocuğuna tecavüz ettiği öğrenilen Sinan Sardoğan tutuklanarak cezaevine gönderildi. İşte Sinan Sardoğan olayının tüm ayrıntıları…


KIZ ÇOCUĞU HER ŞEYİ ANLATTI


Sabahta yer alan haber doğrultusunda Sinan Sardoğan’ın tutuklanmasına neden olan olayın 2018 yılında gerçekleştiği ortaya çıktı. 12 yaşındaki Suriye uyruklu A.A Sinan sardoğan tarafından 'fiili livata' suretiyle tecavüze uğradı. Olay Avcılar'ın Firuzköy ilçesinde gerçekleşirken küçük kız televizyonda gördüğü Sardoğan’ı ekranda görünce soluğu polis karakolunda aldı.

Müge Anlı programında Sinan Sardoğan'ı gören 2006 doğumlu kız çocuğu durumu polis ekiplerine bildirdi. Arife Gökçe'nin ölümü ile ilgili Baş şüpheli olarak görülen Sardoğan çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı. 12 yaşındaki A.A'ya 'fiili livata' yoluyla tecavüz ettiği öğrenilen Sardoğan’ın tutuklanmasına karar verildi.


17 yaşındaki genç kız yaşadıklarını emniyete bildirirken programda yaşananlar da gündemde yerini aldı. Yaptıklarıyla bir süredir adından söz ettiren Sinan sardoğan programda da Müge Anlı’nın bacaklarına bakarken yakalandı. Durumu fark eden Müge Anlı 'Bacaklarıma bakma senin kafanı kırarım' sözleri ile Sardoğan'a sert çıkıştı.