Müge Anlı'da Milyonların Merak Ettiği Olayda Gerçekler Açıklandı! Kayıp Arife Olayı Nedir?

ATV Müge Anlı'da yaşanan taciz ve sapık skandalıyla birlikte Kayıp Arife olayındaki son durum merak ediliyor. Milyonların yakından takip ettiği bu olaya ilişkin detaylar paylaşıldı.

Müge Anlı'da Milyonların Merak Ettiği Olayda Gerçekler Açıklandı! Kayıp Arife Olayı Nedir?

ATV'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert, Kayıp Arife olayı ile gündeme geldi. Son zamanların konuşulan olayında neler yaşandığı açıklanıyor. İşte detaylarıyla birlikte merak edilenler...

Müge Anlı ve Tatlı Sert programında gündemde olan "Kayıp Arife" olayında sır perdesi kalkıyor. Olayın bir numaralı şüphelisi Sinan Sardoğan adlı şahsın çalıştığı yer ve tarlası ekipler tarafından incelenmeye başladı. Yapılan aramada Sinan'ın gübre döktüğü yerde yanmış kıyafetlere rastlandı.

ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı İle Tatlı Sert programında ilginç anlar yaşandı. Programda son günlerde ele alınan konu kapsamında çok sayıda kadına tacizde bulunduğu ve uygunsuz mesajlar attığı iddia edilen Sinan Sardoğan hakkında detaylar ortaya çıktı.

SİNAN SARDOĞAN MERCEK ALTINDA

Son olarak bugünkü yayında, kayıp Arife için ortaya çıkan detaylara yer verildi. Kadavra köpekleri ile aranan Arife'nin bulunması için bölgenin her noktasında hummalı bir çalışmalar devam ediyor. Bu bağlamda Sinan'ın çalıştığı yerler ve tarlası da mercek altında.

SİNAN'IN TARLASINDA YANIK KIYAFETLER BULUNDU

Ekipler bugün yaptıkları çalışmada ise Sinan'ın çalıştığı ve gübre döktüğü bölgeyi aradı. Söz konusu aramada Sinan'ın gübre döktüğü yerde yakılmış ve yırtılmış kıyafetler bulundu. Bulunan eşyalar delil olarak incelemeye alındı.

MÜGE ANLI'YI ÇİLEDEN ÇIKARMIŞTI

Öte yandan Sinan Sardoğan, dünkü yayında Müge Anlı'yı gözleri ile taciz ederken yakalandı. Bakışlarını fark eden Anlı, "Benim de bacaklarıma bakma. Sana bir uçarım buradan. Yararım senin beynini." dedi. Sinan Sardoğan ise "Ben senin bacaklarına mı bakıyorum" demişti.