Merakla Beklenen Xiaomi Civi 2 Nasıl Görünecek? Tasarım Tamamen Belli Oldu!

En iyi akıllı telefon üreticilerinden biri olan Xiaomi, 2021'de piyasaya çıkan Civi modelini geliştirmek için hala çalışıyor. Üretici, Nisan ayında...

Merakla Beklenen Xiaomi Civi 2 Nasıl Görünecek? Tasarım Tamamen Belli Oldu!
En iyi akıllı telefon üreticilerinden biri olan Xiaomi, 2021'de piyasaya çıkan Civi modelini geliştirmek için hala çalışıyor. Üretici, Nisan ayında Civi 1S modelini de piyasaya sürerek Civi 2 için geri sayıma başladı. Tanıtım tarihi yaklaştıkça, akıllı telefonla ilgili, bazıları zaten bilinen daha fazla bilgi sızıntısı var. Xiaomi Civi'nin tasarımı sonunda kamuoyuna açıklandı.

Xiaomi Civi 2'nin Tasarımı Artık Biliniyor

Civi 2 modeli, Xiaomi tarafından yakın zamanda yapılan bir duyuruya göre 27 Eylül'de Çin'deki tüketicilere sunulacak. Akıllı telefonun dünya çapında benimsenme olasılığı yüksek olan tasarımına da tam olarak karar verildi. Etkinlikten önce Çinli üretici, cihazın arka panel tasarımını ortaya çıkaran görüntüleri sızdırdı. Modelin halka açık fotoğraflarından arka panelin dalgalı tasarımlara sahip olacağı sonucunu çıkarabiliyoruz. Diğer tarafta, kullanıcılar muhtemelen diğer renk seçimlerine erişebilecek olsa da, yalnızca beyaz renk görünüyor. Fotoğraflar ayrıca Xiaomi Civi 2'nin Dolby Atmos'u destekleyeceğini ve 50 Megapiksel ana kameraya sahip olacağını gösteriyor. Cihazın sağ tarafında hem ses hem de güç butonları bulunuyor. Akıllı telefonun ön tasarımı henüz tam olarak bilinmese de delikli bir OLED panelin kullanılması oldukça muhtemel. Xiaomi ayrıca ürünün 171 gram ağırlığında ve 7.23 mm kalınlığında olduğunu belirtti. Geçen yıl piyasaya sürülen selefi Civi ile karşılaştırıldığında, şimdi daha kalın ve daha ağır. Bu, cihazdaki donanımın daha iyi olduğu anlamına gelir.

Xiaomi 13 Serisinin de Tasarımı Belli Oldu

En iyi akıllı telefon üreticilerinden biri olan Xiaomi, kullanıcılar için en yeni amiral gemisi serisi Xiaomi 13'ü kısa süre içinde piyasaya sürecek. Bugüne kadar cihazlarla ilgili birçok iddia ve sızıntı ortaya çıktı. Gerçekte, serinin Pro modeli kısa süre önce sergilendi ve ön tasarımının büyük bir kısmı görünür hale getirildi. Bu sızıntılara bugün bir yenisi daha eklendi. Serinin ön ve arka tasarımları kamuoyuna açıklandı. Akıllı telefonlar hakkında teknolojik özelliklerinden tasarımlarına kadar pek çok bilgi piyasaya çıkış tarihleri ​​yaklaştıkça ortaya çıkmaya başladı. Modellerin tasarımları nihayet yeni yayınlanan yeni bir görselle ortaya çıktı. Şirket bu görseli henüz doğrulamadı ancak Pro model sızıntısından kısa bir süre sonra yayınlanmış olması ve ilk sızıntının doğrulanmış olması da büyük ölçüde doğru olduğunu gösteriyor. Xiaomi 13 Pro'nun düz ekranının hem kavisli hem de normal modellerde kullanılacağını görüntüden çıkarabiliriz.