Lotus’un Elektrikli Sedan Test Sırasında Arıza Çıkardı! Elektrikli Sedan Arıza Nedeni Ne Oldu?

Elektrikli araç pazarında üretimler hız kesmeden sürmeye devam ediyor. Pek çok marka elektrikli araç modellerinde kıyasıya rekabet başlattı.

Lotus’un Elektrikli Sedan Test Sırasında Arıza Çıkardı! Elektrikli Sedan Arıza Nedeni Ne Oldu?

Elektrikli Sedan umutla beklenen en yeni modellerinden biri olmayı başarırken, test aşamasına alınmıştı. Test aşamasına alınan elektrikli sedan’da arıza sorunu ortaya çıktı. Lotus’un elektrikli sedan modeli test aşamasında arızalanmasının nedeniyle ilgili henüz net bir bilgi yok. Fakat bilinen şu ki modelin, eletre ile benzer özellikler taşımış olduğu bir gerçek.

Lotus Elektrikli Sedan Test Aşamasında Arıza Sorunu Yarattı!

Lotus’un elektrikli Sedan’ı test aşamasında arıza sorunu yarattı. Arıza sorunun yaşanmasının ardından, arızanın kaynağı araştırılmaya başlandı. Lotus tarafından keşfe çıkarılmak üzere hazırlanan TYPE 33 olarak isimlendirmiş olduğu elektrikli sedan şaşırttı. Almanya plakasına sahip modelin, elektrede kullanılmış olan far özelliğine sahip olması dikkat çekiyor. Hatta görünen o ki aracın özellikleri incelendiğinden Eletre kardeşi olarak göze çarpıyor. Çünkü aracın tasarım detaylarına bakıldığı zaman eletre ile benzer özelliklere yer verilmiş olduğunu söylemek mümkün.

Lotus Elektrikli Sedan’a Genel Bakış

Lotus’un piyasaya sunmak için hazırlık aşamasında olduğu elektrikli sedan’a genel bir bakış yapıldığında 905 beygir gücünde olmasıyla dikkat çekiyor. Beygir gücü kapasitesine bakıldığında hem güçlü hem de hızlı olmasını sağlıyor. Doğal olaral Lotus elektrikli sedan aracını kullananlar, aracın hız kapasitesinden çok fazla memnun kalmaya başlamış olacak. 985 NM tork üretebilme kapasitesine sahip olan elektrikli sedan her yönden farkını ortaya koymayı başarıyor. En iyi elektrik motorlarına sahip olan elektrikli sedan dikkat çeken şık tasarımlara sahip.

Elektrikli sedan en yeni tasarımıyla dikkat çeken özelliklere sahip elektrikli sedan’ın test aşamasında arıza sorunu yaratmasından sonra konuşulan konuların başında yer aldı. Fakaty elektrikli sedan ile ilgili olarak test aşamasındaki çekici ile çekilen fotoğraf paylaşımları sonrasında, yaşana arıza ile ilgili çok büyük bir problemin olmadığı açıklandı. Son test analizleri yapılarak tamamlama gerçekleştikten sonra elektrikli araç piyasası içerisinde yeni bir şık model yer alacak.