Kültür Bakanlığı'ndan KPSS şartsız yüksek maaşlı iş fırsatı!

Kültür ve Turizm Bakanlığı sözleşmeli bilişim personeli alımı yapıyor. 64 bin TL maaş ile çalışma imkanı elde edecek vatandaşlar, KPSS şartsız bir şekilde başvuruda bulunabilecek. Başvuru şartları ve tarihleri resmen açıklandı.

Kültür Bakanlığı'ndan KPSS şartsız yüksek maaşlı iş fırsatı!

Kültür ve Turizm Bakanlığı KPSS şartsız sözleşmeli bilişim personeli alımı yapıyor. 32 bin TL ila 64 bin TL arası maaşla çalışma imkanı başladı. Başvurular resmen açıldı...

Kültür ve Turizm Bakanlığı bünyesinde “Atatürk Kültür, Dil ve Tarih Yüksek Kurumu Başkanlığı” için en düşük ortalama 32 bin TL ile en yüksek 64 bin TL maaşlarla kamu personel ataması yapılacak. KPSS şartı olmadan başvurular online olarak yapılabilir. Kamu personel atama başvuru süreci, şartları ve tüm detayları bu yazımızda bulabilirsiniz.

personel-10.jpg

4/B memur alımı başvuru şartları nelerdir?

Adayların 657 sayılı DMK’daki şartları taşıması, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması, askerlikle ilişiği olmaması gerekmektedir. Başvurularda KPSS zorunluluğu yok. Bu kapsamda adaylar KPSS puanı ibraz etmezlerse 70 olarak değerlendirme aşamasında baz alınacaktır.

Memur personel alımı mezuniyetler

İki yazılım geliştirme uzmanı alımıyla bir sistem ve ağ uzmanı alımı yapılacak. Bu kadrolar için 2 ve 4 kat maaş verilecek. Bilişim personeli alımında bir kat ücret aylık ortalama 16.000 liradır. İşte mezuniyetler:

personel-9.jpg

Bilgisayar, yazılım, elektrik, elektronik, elektrik ve elektronik ve endüstri mühendisliklerinden mezun olan adaylar bu kadrolar için başvurabilir. Öte yandan diğer fakültelerin mühendislik bölümlerinden, fen-edebiyat, eğitim ve eğitim bilimleri fakültelerinin, bilgisayar ve teknoloji üzerine eğitim veren bölümleri ile istatistik, matematik ve fizik mezunu olması şartı var.