Küflenmiş çikolata paylaşımına tehditler savurdu! 'Karşında biz ve dev Migros var' sözleri gündem oldu

Bir tüketicinin paylaştığı küflü çikolatalara yanıt veren Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu, "Karşında biz ve dev Migros var" diyerek, tüketiciyi tehdit etti.

Küflenmiş çikolata paylaşımına tehditler savurdu! 'Karşında biz ve dev Migros var' sözleri gündem oldu

Linkedin'de bir kullanıcı aldığı Patiswiss marka çikolataların küflendiğine ilişkin fotoğrafları paylaştı. Paylaşımın ardından Patiswiss Yönetim Kurulu Başkanı Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu, tüketiciyi sert ifadelerde bulunarak, tehdit etti.

ekran-goruntusu-2024-04-21-151009.png

"HAKLISIN PİRİM YAPMAK İÇİN BİZE BAYA İHTİYACI VAR HERKESİN"

Tüketiciye, "Karşında senin dev MİGROS ve biz varız" diyen Tunaoğlu, şunları yazdı:

"Bu ürünler hayatta küflenmez biliyor musun? Hadi doğru diyelim. Sen bence acil şekilde evindeki nem oranına falan baya bir bakmalısın. Bir de Linkedin'de paylaşacak hiç başka içeriğinin olmaması ne acı. Haklısın pirim yapmak için bize baya ihtiyacı var herkesin. Baksana aşağıya 'çöp' falan yazanlara. Bizim avukatların marka Karalama, Marka değeri düşürme vs' den neler isteyeceğinden herkes habersiz. Ayrıca! Bize böyle bir durum olsa söyler telafisini istersin! Karşında senin dev MİGROS ve biz varız. Herkes ürünün öyle arkasındaki! Haydi size kolay gelsin. Avukatlarımız iletişime geçecektir sizinle ama ben kendi işimi kendim çözmeyi severim."

ekran-goruntusu-2024-04-21-151020.png

"KİME YAZDIĞIM CİDDİ SEVİYEDE YANLIŞ ANLAŞILMIŞ"

Bu mesaja sosyal medyadan art arda tepkiler gelince Tunaoğlu, bu mesajı sildi. Daha sonra instagram hesabından yaptığı açıklamada, "Patiswiss markası olarak ürünlerimizin raf ömrü boyunca taze ve sağlıklı bir şekilde kalmasını sağlamak için yoğun çaba sarf ediyoruz. Müşterimizin yaşadığı olumsuz deneyimden dolayı derin bir özür diler, sorunun çözümü için elimizden geleni yapacağımızı kamuoyuna saygı ile duyururuz" ifadelerini kullandı.

ekran-goruntusu-2024-04-21-151413.png