Kaset Açıklaması Yaparak Tepki Çekmişti! Şimdi AKP'den İhracı İsteniyor!

AKP Tuzla Belediye Meclisi Üyesi olan Türel Ağyol, yapmış olduğu kasetli paylaşımdan ötürü tepkileri üzerine çekti. CHP'li Kemal Kılıçdaroğlu ile İyi Parti'li Meral Akşener'in buluşması için uygunsuz ifadeler kullandı.

Kaset Açıklaması Yaparak Tepki Çekmişti! Şimdi AKP'den İhracı İsteniyor!

AKP'li Türel Ağyol partiden ihraç edilecek mi? Kasetli yorumunu silip sonrasında özür dilese de hakkında işlem başlatıldı. Uygunsuz yorumu nedeniyle partiden ihraç edilebileceği ihtimaller arasında.

AKP'li Tuzla Belediye Meclisi üyesi Türel Ağyol, CHP lideri Kılıçdaroğlu ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Ahlatlıbel'deki görüşmelerinden fotoğrafı, ağır hakaret içeren bir mesajla paylaşmıştı. Ağyol, paylaşımını silip, sonrasında özür dilemişti. Bu paylaşım sebebiyle Ağyol'un ihracı istendi.

Ağyol, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in salı akşamı Ankara Ahlatlıbel'deki buluşmalarını görüntüleyen fotoğrafını, geçmişte bazı siyasetçilerin gizlice kaydedilmiş kasetlerine gönderme içeren "Umarım bu geceki birliktelikten kaset çıkmaz" yazısıyla paylaşmıştı.

Büyük tepki çeken paylaşımın ardın CHP ve İYİ Partliler belediye binasının önünde protesto yapmıştı.İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu ile CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, AKP'li Ağyol'un paylaşımına tepki göstererek açıklamalarda bulunmuştu.

Ağyol'un sözkonusu ahlak dışı paylaşımı sonrası ihraç istemiyle disipline sevk edildiği öğrenildi.