Karşınızda Uygun Fiyatlı ve Ekran Altı Kameralı ZTE Axon 30S! Tüm Özellikler Sızdırıldı!

Uygun fiyatlı olacağını ve ekran altı kamera ile donatılacağını gösteren ZTE Axon 30S modelinin teknik özellikleri sızdırıldı. Çok sayıda akıllı...

Karşınızda Uygun Fiyatlı ve Ekran Altı Kameralı ZTE Axon 30S! Tüm Özellikler Sızdırıldı!
Uygun fiyatlı olacağını ve ekran altı kamera ile donatılacağını gösteren ZTE Axon 30S modelinin teknik özellikleri sızdırıldı. Çok sayıda akıllı telefon üreticisi, özellikle Samsung, OPPO, Xiaomi ve ZTE gibi firmalar olmak üzere çentiksiz ekran teknolojisi geliştiriyor. ZTE Axon 30S modelinin ekran altı kamerasına ilişkin bilgileri de içeren teknik detayları sızdırıldı. Yaklaşık iki yıldır çentiksiz akıllı telefonlar üreten ZTE, ilk olarak Axon 20 serisi ile ekran altı kamera teknolojisini tanıtıyor. ZTE, pazarın orta-üst kısmındaki çekiciliğini korumak adına yeni modelini kullanıcıların beğenisine sunacak. ZTE Axon 30S modelinin, geçen yıl tanıtılan Axon 30 serisinden daha az özellik sunması bekleniyor. Giriş seviyesi bir model olarak pazarlanan cihaz, makul bir fiyatla satışa sunulacak.

ZTE Axon 30S Özellikleri

Sızdırılan bilgilere göre yeni modelin Qualcomm'un Snapdragon 870 işlemcisini kullanacağı bildiriliyor. 7nm üretim tekniği, SM8250-AC model numarasına sahip Snapdragon 870 CPU'yu oluşturmak için kullanılır. İşlemcide 1.8 GHz hızında çalışan dört ARM Cortex-A55 çekirdeği, üç 2.42 GHz ARM Cortex-A77 çekirdeği ve bir 3.2 GHz ARM Cortex-A77 çekirdeği bulunur. Grafik arayüzü tarafında çalışan Adreno 650, 670 MHz saat hızına sahip. Yeni model, sızdırılan bilgilere göre 6 GB RAM/128 GB depolama ve 8 GB RAM/256 GB depolama seçenekleriyle piyasaya çıkacak. Ek olarak, güncellenen model hafıza kartlarını etkinleştirecek. Akıllı telefonun üçlü kamera dizisine sahip olacağı bildiriliyor. ZTE Axon 30 varyantı ise 16 Megapiksel ön kameraya sahipti. Yeni modelin ön kamerasının 12 veya 16 Megapiksel olması bekleniyor. ZTE, yeni modelinin 26 Eylül'de görücüye çıkacağını açıkladı. ZTE Axon 30S modelinin ise fiyat olarak 338$'a mal olması bekleniyor.

ZTE Blade V30 Vita Özellikleriyle Öne Çıkıyor

ZTE'nin yeni akıllı telefon modellerinden Blade V30 Vita, Türkiye pazarına yeni bir model sunacak. Blade V30 Vita, donanım özellikleri ve stili ile ayırt edilecektir. Teknoloji şirketlerinden ZTE, Türkiye'de ürettiği yeni bir telefon modeliyle dikkatleri üzerine çekti. IPS LCD ekran panelli 6.82 inç ekrana sahip olan telefon, 720x1640 piksel ekran çözünürlüğü sunuyor. Arkada üçlü kamera düzenine sahip telefon yaklaşık 200 gram ağırlığında. Ön tarafta ise 8 MP megapiksel özçekim kamerası bulunuyor. Cihazın arka tarafında üç kamera bulunuyor. Birincil kamera 48 MP çözünürlüğe sahip olsa da, 5 MP makro ve 2 MP derinlik sensörleri ile tamamlanıyor. Telefonda 1080p 30fps video kaydedici bulunuyor. Kutudan çıktığı haliyle 3 GB RAM ve 128 GB depolama belleğine sahip olan cihaza 5000 mAh pil güç veriyor.