Kabine ne zaman toplanacak? Kabine toplantısı ne zaman?

Kritik konularla dolu bir gündemle cumhurbaşkanlığı kabinesi toplanıyor. 31 Mart seçimleri nedeniyle uzun süredir gerçekleşmeyen Kabine toplantısının tarihi araştırılıyor. Peki, bu hafta kabine toplantısı olacak mı ve ne zaman gerçekleşecek?

Kabine ne zaman toplanacak? Kabine toplantısı ne zaman?

Ek gösterge ve öğretmen atamaları gibi konuların bekleyişinde olanlar için Kabine toplantısı tarihi merak konusu. Gündemdeki konuların ele alındığı ve yeni kararların değerlendirildiği son Kabine toplantısı ise 4 Mart tarihinde gerçekleşmişti. Peki, bu hafta kabine toplantısı olacak mı? Kabine toplantısı ne zaman gerçekleşecek? İşte, detaylar...

KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN 2024?

Cumhurbaşkanı Erdoğan liderliğinde gerçekleştirilen Kabine Toplantısı, en son 4 Mart tarihinde gerçekleşti. Yeni toplantı ise 16 Nisan Salı günü olarak planlanıyor.

Toplantının ana gündem maddeleri arasında, sınır ötesi operasyonlar ve İran ile İsrail arasındaki artan gerilim yer alıyor. Ayrıca, ekonomiye ilişkin konular da toplantının önemli odak noktalarından birini oluşturacak. Orta Vadeli Program ve 12'nci Kalkınma Planı kapsamında yürütülen ekonomi politikalarının mevcut durumu değerlendirilecek.