İstanbul Bahçelievler Belediyesi Memur Alımı Yapılacak! Belediyede Çalışmak İsteyenlere Fırsat

İnsanların iş bulma konusunda ne kadar sorun yaşadığı gözlemlenebilen bir olgudur. Hal bu şekilde olunca çeşitli şehir özelinde açılmış olan personel alım ilanlarının da ne kadar önem arz ettiğine yakından tanıklık edebiliyoruz.

İstanbul Bahçelievler Belediyesi Memur Alımı Yapılacak! Belediyede Çalışmak İsteyenlere Fırsat

İstanbul’un ilçelerinden bir tanesi olarak karşımıza çıkan Bahçelievler’de de bu şartlar sizler adına oluşturulmuş durumda. Belediye bazlı açılan personel alımı tamamen memur olmak isteyenleri kapsıyor. Kadın ve erkek ortak olmak üzere toplam alınacak memur sayısı ise 68 olarak belirlenmiş durumda.

Elbette bu ilana başvuruda bulunmak ve gereken şartları sağlamanın da son derece elzem olduğunu ifade edebiliyoruz. Bu ilana yönelik pozitif düşünceleriniz varsa son başvuru tarihinin 27 Ocak 2023 mesai bitimi olduğunun da altını çizmiş olalım. Aşağıda yer vereceğimiz şartları yerine getirdiğinizi düşünüyorsanız sizler de belirlenmiş olan süre aralığında bu başvuruları yapabilirsiniz. Tabii ki bu aşamada hangi kuralların yerine getirilmesinin beklendiği ile ilgili soru işaretleri de olabiliyor. Dilerseniz iş alım ayrıntılarına da burada yer vermiş olalım.

İstanbul Bahçelievler Memur Alım Şartları

Memur, mühendis, peyzaj mimarı ve zabıta memuru olarak belirlenmiş olan bu iş ilanında vatandaşların özenli biçimde yaklaşması gereken belirli maddeler olduğunu da keşfedebiliyoruz. Belediyeye ait olan web sitesi üzerinden yayınlanmış olan başvuru şartları da sizlerin daha bilinçli biçimde başvuruda bulunmanızı kolaylaştıracaktır. İstanbul Bahçelievler Belediyesi memur alım şartları arasında;

  • Türk vatandaşı olmak
  • Kamu haklarından mahrum bulunmuyor olmak
  • Mahkum olmamak
  • Askerliğin yapılmış olması

Bulunuyor. Aslında bunları genel başvuru şartları olarak tanımlayabiliyoruz. Bir de adaylardan beklenen özel başvuru hükümleri bulunuyor.

  • Asgari KPSS puanını almış olmak
  • Disiplin soruşturmasına maruz kalmamış olmak
  • Erkeklerde en az 1.67, kadınlarda 1.60 boy zorunluluğu
  • 30 yaşını geçmemiş olmak

Bunları da özel şartlar olarak nitelendirebiliyoruz. Sözlü ve uygulamalı sınavlara katılım için sizlerin gereksinim duyacağı belgeler de yine internet sitesinden aktarılmış durumda. Başvurularınızı doğru biçimde tamamlamak adına sizler de bu verileri eksiksiz olarak yerine getirmeli ve buna bağlı olarak işlemlerinizi tamamlamalısınız. Sözlü sınav için belirtilmiş olan ders kapsamları da eminiz ki sizlerin de dikkatini çekecektir.