İŞKUR Hastane Personeli Alımları Başladı! İş Başvuruları Türkiye Genelinde Yapılıyor!

İŞKUR'un duyurusu ile birlikte hastane personeli için başvurular açıldı. Bakanlıktan gelen açıklamada da kadrolarla ilgili bilgiler verildi. 11.317 kişinin ilk etapta alınacağı belirtildi. Dolayısıyla toplamda on binlerce alım daha gerçekleşecek.

İŞKUR Hastane Personeli Alımları Başladı! İş Başvuruları Türkiye Genelinde Yapılıyor!

Hastane çalışanı olmak için hangi şartlar aranıyor?

Hastane personeli için iş ilanı paylaşıldı. Hastanede çalışmak isteyenler hangi şartları karşılamalıdır ve başvurular ne zaman sona erecek? İşe alınacak personellerin hangi kadrolarda çalışacağı da belirtildi. İŞKUR'un iş ilanı hakkında kadro ve maaş bilgisi hakkında bilinmeyenler iletiliyor. İŞKUR açıkladı... Türkiye genelinde 11.317 sürekli işçi alımı başladı. Temizlik, güvenlik, klinik ve destek personeli kadrolarında alımlar yapılıyor.

saglik.jpg

İş arayan binlerce kişi iş ilanlarına göz atmaya devam ederken İŞKUR üzerinden yayımlanan ilan dikkat çekti. Sağlık Bakanlığı 81 şehre 11 bin 317 işçi alımı yapılacağı duyuruldu. eri: Sağlık Bakanlığı 81 şehre 11 bin 317 işçi alımı yapacak. Temizlik, güvenlik, klinik destek ve sürekli işçi kadrolarına alım ilanı detayları merak konusu oldu.

İŞKUR PERSONEL ALIMI

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından yapılan açıklama ile birlikte hastanelere personel ve işçi alımının başlayacağı duyuruldu. Bakan Koca tarafından yapılan açıklamada 85 bin personel alımı yapılacağını söylerken ilk aşamada yapılacak alım sayısının 42 bin 55 olacağını dile getirdi.

Söz konusu personel alımında herhangi bir mülakat olmayacağı dile getirilirken personel alımının KPSS puanı üzerinden yapılacağı dile getirildi. İşçi alımında ise kura çekimi olacağı söylendi. Bakan Fahrettin Koca tarafından yapılan açıklamada "Biliyorsunuz 85 bin açıktan atama yapacağımızı ilan etmiştik. İlk etabı olarak 31 bin 317 kişinin alımı için kılavuz yayınlamak üzere önümüzdeki hafta ÖSYM'ye gönderiyoruz. 11 bin 317 sürekli işçi alımı için de İŞKUR'a listeleri haftaya gönderiyoruz. Toplamda ilk etapta 42 bin 500 kişi alacağız. Mülakat yapmaksızın doğrudan atama yapacağız. Hemen ardından ikinci etap ilanına çıkacağız." ifadelerini kullandı.

saglik-5.jpg

İLK ETAPTA 11 BİN 317 KİŞİ ALINACAK!

Bakan Koca tarafından açıklanan alımın ilk etabında 11 bin 317 kişi alınacağı duyurulurken yapılacak işçi alımı şu kadrolardan oluşacak;

Temizlik personeli

Güvenlik görevlisi

Klinik destek elemanı

Tekniker

Teknisyen

Şoför