iPhone’a Film İndirme İşlemi Nasıl Yapılır?

AppStore’da film indirme programı arayan birçok kullanımı bulunuyor. Kullandığınız eski yöntemler işe yaramıyorsa güncel uygulamalardan yararlanabilirsiniz.

iPhone’a Film İndirme İşlemi Nasıl Yapılır?

iPhone telefon modellerinde indirme işlemleri her zaman kafada soru işareti bırakıyor. Günümüzde telefon sahipleri iPhone ’a nasıl film ya da dizi indirilir? Sorusunu da internet üzerinde araştırıyor. Bu konuda yapabileceğiniz tüm adımları sizlere açıklıyoruz. İphone telefonlarınıza filmi üçüncü parti programlar üzerinden yükleyebilirsiniz. iPhone sahip oldukları işletim sistemi nedeniyle kullanıcılarına kısıtlı uygulamalar sunuyor. İphone film indirme yönteminden yararlanmak isteyenlere az sayıda indirme uygulaması hizmet veriyor.

Movies Found Online

Movies Found içerisinde yüzlerce kaliteli içerik iphone kullanıcılarını bekliyor. Bu platform üzerinde film indirme işlemi başarılı bir şekilde gerçekleştiriliyor.

Crackle Uygulaması

Crackle uygulaması Amazon Prime ve Netflix gibi film izleme platformlarından bir tanesidir. Crackle paylaşımlarını ise ücretsiz olarak kullanıcılarına sunuyor. Sony tarafından geliştirilen bu platformu telefonunuza indirebilir ve içeriklere erişebilirsiniz. Crackle ’daki filmlerin büyük bölümünü ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Turbodl

Turbodl normalde müzik indirmek için kullanılıyor. AnFakatcak bu uygulama üzerinden film indirebilirsiniz. Tarayıcı bölümünde ziyaret ettiğiniz siteleri bu uygulama üzerinden indirebilirsiniz.

UC Browser

UC Browser internet tarayıcısıdır. iPhone kullanıcıları internet üzerinden birçok dosya, film ve müzik dosyalarını bu tarayıcı üzerinden indirebiliyor. UC Browser ’ı iPhone telefonunuza indirdikten sonra sosyal paylaşım sitelerine giriş yapın. Medya bölümüne istediğiniz videonun paylaşım linkini gönderin. Yazımızda yer alan adımları takip ederek telefonlarınıza birçok içerik indirebilirsiniz. Apple kısıtlı uygulamalara yer vermesi nedeniyle insanlar film ve dizi indirirken zorluk yaşayabiliyor. Sizde indirme konusunda zorluk yaşayanlardan bir tanesiyseniz bu adımları takip edebilirsiniz.

iPhone kullanıcıları için iPhone telefonlarına nasıl film indirilir? Yazımızda bu uygulamaları başarılı bir şekilde yapabilirsiniz. İnternet üzerinde birçok paylaşım siteler üzerinde yer alıyor. Bu adresler üzerinden Android kullanıcıları kolayca içerik indirebiliyorken Apple kullanıcıları için bu durum daha zor olabiliyor. Sizde Apple kullanıyor ve içerik indirmek istiyorsanız yazımızda bulunan üçüncü parti uygulamalardan yararlanabilirsiniz. Bu yazılımlar ile sorunsuz bir şekilde içerik indirebilirsiniz.