EYT'den Kimler Faydalanacak Erdoğan'ın Son Dakika Açıklaması Geliyor!

EYT ile ilgili açıklama yapacak olan Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün Beştepe'deki toplantısından hemen sonra bir açıklamada bulunacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamasıyla EYT'de kimler emekli olunacak açıklığa kavuşabilir.

EYT'den Kimler Faydalanacak Erdoğan'ın Son Dakika Açıklaması Geliyor!

Yılbaşından önce TBMM'den geçmesi istenen EYT ile ilgili henüz bir gelişme yaşanmadı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün saat 19.45 gibi yapacağı açıklama ile birlikte EYT'ye dair merak edilenleri yanıtlayacak.

EYT düzenlemesine ilişkin Beştepe'de Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında bir toplantı yapılıyor. Toplantının ardından EYT düzenlemesinin açıklanması bekleniyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Beştepe'de emeklilikte yaşa takılanlar (EYT) düzenlemesiyle ilgili bir toplantı yapılıyor.

NTV'de yer alan habere göre, toplantının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın saat 19.45'te bir konuşma yapması ve EYT düzenlemesinin açıklanması bekleniyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, pazartesi günü kabine toplantısının ardından yaptığı açıklamada, "Arzumuz EYT'yi yılbaşından önce gündemimizden çıkarmak" demişti.