Ege Bölgesi güne depremle başladı! Kandilli ve AFAD'dan açıklama yapıldı

Ege Bölgesi'nde bu sabah deprem yaşandı. Vatandaşları korkutan depreme ilişkin Kandilli Rasathanesi ve AFAD açıklama yaptı. Depremde herhangi bir can kaybı ya da yıkım meydana gelmediği belirtildi.

Ege Bölgesi güne depremle başladı! Kandilli ve AFAD'dan açıklama yapıldı

Ege Bölgesi’nde sık sık yaşanan depremlerin ardından son dakika deprem haberleri birçok vatandaş tarafından en çok araştırılan konular arasında ilk sırada yer alıyor. Son zamanlarda çok sayıda deprem yaşanıyor ve meydana gelen depremlere dair bildirimler yapılıyor.

Yurdumuzda özellikle de Ege Bölgesi’nde meydana gelen depremlerin sayısı son zamanlarda bir hayli çoğaldı. Vatandaşlar, kendi bölgelerinde yaşanacak depremleri de başka bölgede yaşanıp Kandilli Rasathanesi veya AFAD tarafından yapılacak deprem bildirimini de endişeyle bekler duruma geldi. Uzmanlar tarafından da depremlerin çoğalacağı ve daha büyük depremlerin yaşanabileceği uyarısı sık sık yapılıyor. Uzmanlar, önlem ve tedbirlerin alınması gerektiği uyarısını da her seferinde yeniliyor.

deprem-2.jpg

Ege Bölgesi Güne Depremle Başladı

Son olarak Kandilli Rasathanesi’nden yapılan duyuruda Ege Denizi’nde Aydın’ın Kuşadası ilçesi açıklarında 3.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Kandilli, meydana gelen depremin derinliğini 3,7 kilometre olarak duyurdu.

Saat 08.28’de yaşanan deprem çevre ilçe ve illerde de hissedildi.

Edinilen bilgiye göre herhangi can ya da mal kaybının olmadığı kaydedildi.