Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Şaşırtan Z Kuşağı Vurgusu! Cumhurbaşkanı Gençlere Seslendi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, gençlere seslendi ve önemli ifadelerde bulundu. Z kuşağı ile ilgili yaptığı açıklamada, partisinin gençlerle arasının iyi olduğunu vurguladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Şaşırtan Z Kuşağı Vurgusu! Cumhurbaşkanı Gençlere Seslendi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Üniversiteli AK Gençlik Festivali'nde gençlere seslendi. Yaptığı açıklamada Z kuşağı hakkında önemli ifadeler kullandı. Son dönemde gündem olan sokak röportajlarına ise tepki gösterdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul'da gerçekleşen Üniversiteli AK Gençlik festivalinde kapsamında 81 ilden gelen gençlerle buluştu. Burada konuşan Erdoğan, genç nesillerin 'Z' kuşağı olarak adlandırılmasına tepki gösterdi. Erdoğan, ''Son dönemde birileri kuşakları harflerle etiketleyerek bizimle gençlerimizin arasını açmaya çalışıyor. Sokak röportajları, medya üzerinden akıllarınca operasyon düzenliyorlar.'' dedi.

Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

''Bu karşımdaki gençlik İstiklal Marşında ismi geçen gençliktir. Asla sönmeyecek gençliktir. Bu gençlik, Allah vergisi zekasıyla enginlere sığmayacak gençliktir. Cumhuriyetimizin Türkiye Yüzyılının başladığını görmek isteyen gelsin bu gençliğe baksın. Rabbime dava ve mücadele bayrağımı böyle bir gençliğe bırakma şansı verdiği için hamdediyorum.

Sevgili gençler tüm ömrünü ülkesine davasına hizmetine adamış bir büyüğünüz olarak burada sizlerle birlikteyim. Yaşımız kaç olursa olsun gençlik yıllarının azmi ve kararlılığıyla ülkemize hizmet ettik ediyoruz.

Son dönemde birileri kuşakları harflerle etiketleyerek bizimle gençlerimizin arasını açmaya çalışıyor. Sokak röportajları, medya üzerinden akıllarınca operasyon düzenliyorlar.

Birileri sosyal mecralarda kendilerini gaza getirirken, biz gençlerimizle yüz yüze, göz göze, diz dize, el ele, gönül gönüle Türkiye Yüzyılı'na yürüyoruz.

İşte gençler burada, işte gençler karşımda burada. Sadece son 2 yılda sadece gençlerle 34 programda bir araya geldik.

Fikri, sosyal, sportif her faaliyette AK Gençlik adına her alanda yer alın. AK Parti dün olduğu gibi bugün de, yarın da gençlerimizden en çok oy alan parti olmayı sürdürecektir. AK Partinin genel üye sayısı Yargıtay'daki kayıtlara göre 11 milyon 241 bin ile diğer partilerle üst üste koyup 3 ile çarpsanız bile yetişemeyecekleri bir rakama çıkmıştır.

Yıllarca bu ülkenin evlatları terör örgütlerinin pençesine itildi. Dağlarda, mağaralarda ölüme sürüklendi.

Gençlerimizle aramıza bugüne kadar kimseyi sokmadık. Bundan sonra da hiç kimsenin aramıza girmesine izin vermeyeceğiz.

3,3 milyon öğrencimizin 26 milyar lirayı bulan kredi ödemesi endeks borcunu sildik. Geçen yıl yaptığımız düzenlemeyle üniversite eğitimini bırakmak zorunda kalan 4 milyon 242 bin vatandaşımıza yeniden okullarına dönme imkanı sağladık.

Kat sayı adaletsizliğine son verdik. Kızlarımıza uygulanan, haksızlığın ötesinde bir hakaret olarak gördüğümüz başörtüsü yasağını biz kaldırdık.

Gençler Türkiye Yüzyılının inşasına hazır mıyız? 2023'de AK Parti'yi bir kez daha zirve çıkarmaya hazır mıyız?''