Amerikalı Wellse Fargo Bank’tan Çarpıcı Dolar Yorumu

Vatandaşlar döviz kurlarını takibe alırken, piyasalardaki son durumla ilgili bilgi toplamaya devam ediyor. Yeni haftaya yükselişiyle açılış yapan dolar kurunda neler olacak, Amerikalı Wellse Fargo Bank çarpıcı yorum geldi.

Amerikalı Wellse Fargo Bank’tan Çarpıcı Dolar Yorumu

Merkez bankasının 50 bazlık faiz düşürme kararı, piyasaları da alt üst etti. Ani değişimlere sahne olduğu şu günlerde yukarı ve aşağı yönlü bir hareket süreci devam ediyor. Özellikle dolar piyasasında değer kaybetme durumu yaşanması, ABD’de bankaların iflasına neden olmuştu. FED tarafından döviz kurlarının yeniden toparlanmasıyla ilgili sürekli önlemler alınmaya başlanıyor. Ayrıca alınan önlemler ışığında yeniden piyasanın normal seyrine gelerek doların 19 TL sınırına yaklaşmasına neden oldu.

Ünlü Banka Kafaları Karıştırdı!

FED tarafından faiz düşürme ile ilgili alınan karar sonrasında dolarda yeniden toparlanma süreci başlandı. Düştüğü yerden tekrardan kalkan dolar, hareketlenme sürecine girmeye devam ediyor. Ünlü bankadan gelen çarpıcı yorum, kafaların daha da karışmasına neden oldu. İşte ünlü bankadan kafaları karıştıran çarpıcı yorum..

Elinde doları bulunanların dikkatli olmasını söyleyen ünlü banka Amerikalı Wellse Fargo Bank doların 15 TL sınırına düşme durumunun olabileceğini söyledi. İlginç gelen dolar yorumu, elinde doların olanların ne yapacakları konusunda düşünce içerisine girmelerine neden oldu. Açılışını yükselişle yapan doların, tekrardan ciddi değer kaybederek düşebilecek olduğunu söyleyen bankadan gün ve saat tahminleri de geldi.

Elinde Dolar Olanları Uyardı!

Elinde doları olanların dikkat etmesi gereken kritik bir sürece doğru gidildiğini söyleyen New York Merkezli banka, altın ve küresel piyasalarda yükselişin bir süre kadar devam etme durumunu yüksek görüyor. Amerikalı Wellse Fargo Bank’a göre doların yükselişi sürekli olmayacak ve bir süre sonra da dolar döviz kurunda bir kırılma noktaları yaşanmaya başlamış olacak.

Doların kırılma noktasından biri de seçim kararları olacak. Amerikalı Wellse Fargo Bank’ın yorumuna göre eğer ki seçimi Millet ittifakı kazanırsa doların inebilecek olduğu seviye 15 TL şeklinde olacak. Doların yükseliş ya da ciddi değer kaybetme durumu yapılacak seçime bağlı olacağına dair öngörülerde bulundu.