Akıllara Durgunluk Veren Olayı Kimse Anlamadı! Hem Eşinden Hem de Kayınvalidesinden Çocuğu Var!

Ankara'da yaşanan olayla birlikte sosyal medya bir anda bu gelişmeyi konuşmaya başladı. Genç adamın hem kayınvalidesi hem de eşinden çocukları var. Bu olaya kimse anlam veremedi.

Akıllara Durgunluk Veren Olayı Kimse Anlamadı! Hem Eşinden Hem de Kayınvalidesinden Çocuğu Var!

Dayısının kızıyla evlenen adam, aynı zamanda dayısının eşi ile de yasak aşk yaşadı. Yıllar sonra ortaya çıkan gerçekte hem dayı eşinden hem de hem de kendi eşinden çocukları olduğu öğrenildi.

Ankara ortaya çıkan skandal olay ile çalkalanıyor. Yengesi ile ilişki yaşayan genç adam dayısının kızıyla evlilik yaptı. Kayınbiraderi ve baldızı çocukları çıkarken hem kayınvalidesinden hem de kızından iki çocuğu olduğu öğrenildi. İşte Ankara'da yaşanan skandal olayın detayları…


ANKARA'DA AKILLARA DURGUNLUK VEREN OLAY


Ankara Aile Mahkemesi’nde açılan dava ile ortaya çıkan gerçekler herkesi şaşırttı. Çankırı'nın Bir Köyünde hayatını sürdüren Vedat Ö. 16 yaşında babasıyla kavga etmesi üzerine dayısı M.K.’nin evine yerleşme kararı alır. Yıllarca dayısının evinde kalan genç adam yengesi S.K ile ilişki yaşar. Askerliğini tamamlayan Vedat Ö. askerden döndükten sonra Dayısının kızı olan F. Ö ile evlenir ve Ankara'ya yerleşir.

TÜM GERÇEKLER BİR BİR ORTAYA ÇIKTI


Vedat Ö.’nün hem kayınvalidesi hem de kayınvalidesinin kızı olan eşi ile ilişkisi olduğu ortaya çıkar. Vedat kas hastalığı yaşayınca eşi F.Ö ile arası açılmaya başlar. Boşanmak için mahkemeye başvuran çift hakkında ortaya çıkan gerçekler ise akıllara durgunluk verdi.


Dayısının 4 çocuğundan ikisinin babasının Vedat Ö. olduğu ortaya çıkınca ortalık bir anda karıştı. Yıllardır enişte olarak bildikleri kişinin Aslında babası olduğunu öğrenen çocuklar ise babalık davası açtı. 2022 yılında Ankara'da yaşanan olay herkesi şaşırtırken devam eden davada yaşanan gelişmeler de yakından takip ediliyor. Olayın seyrini ise DNA testi sonuçları belirleyecek. Dayı M.K. Yaşanan olayları tüm gerçekliği ile öğrenirken yasak ilişkisi olan eşi S.K. ile boşandı.