Ahmet Hakan Köşe Yazısında Muhalif Duasından Söz Etti! Yazısını "Hahahaha" Diyerek Bitirdi!

Gazeteci Ahmet Hakan, köşe yazısında önemli ifadelere yer verdi. Muhaliflerin Cumhurbaşkanı adayı olarak istediği isimlere atıfta bulundu. Üstelik altılı masa ile ilgili muhalif duası detayı ise şaşırttı.

Ahmet Hakan Köşe Yazısında Muhalif Duasından Söz Etti! Yazısını "Hahahaha" Diyerek Bitirdi!

Gazeteci Ahmet Hakan, köşe yazısına muhalefet ve altılı masaya yüklendi. Muhalefetin çıkaracağı adaylarla ilgili ihtimaller bir yana, yazısına muhalif duası kelimesini kullandı.

Hürriyet Gezesi Yazarı Ahmet Hakan, Altılı Masa’daki çekişmelerin sona erdiğini, bunun Kemal Kılıçdaroğlu’nun adaylığı önünde engel kalmadığı anlamına geldiğini savundu.

Hakan, “Muhaliflerin son duası: Masa dağılsın Allah’ım” başlıklı yazısında, bunu gören muhaliflerin “Masa dağılsın” duası etmeye başladıklarını iddia ederek, “muhaliflere” atfettiği hayali duasını şöyle yazdı:

“Altılı Masa bu haliyle giderse Kılıçdaroğlu kesin aday olacak. Kılıçdaroğlu aday olursa kazanma şansımız az.

Ama masa dağılırsa...

Ve Meral ablamız da Mansur Yavaş’ı aday gösterirse...

İşte o zaman kazanmamız garanti.

Madem öyle...

Çarşı karışsın Allah’ım.

Masa dağılsın Allah’ım.

Âmin. Âmin. Âmin.”

Hakan, yazısının ilgili bölümünü, “HAHAHAHAHA” ifadesiyle bitirdi.

“Zaytung gibi” bölümü

Ahmet Hakan, yazısının devam eden bölümünde de Almanya’da, Türkiye’deki Zaytung’a eşdeğer komik haberler yapan bir site bulunduğunu, bu sitenin, “Nusret’in meşhur tuz serpme fotoğrafını, eski Papa’nın cenaze töreni fotoğrafına ustalıkla yerleştirdiğini” yazıp, “Çok ama çok komik bir şey çıkmış ortaya” dedi.