Adalet Bakanlığı ve KOSGBEB'den 513 personel alımı başladı

Adalet Bakanlığı ve KOSGBEB personel alımı ilanı yayımladı. Resmi Gazete'de yer alan duyuruyla beraber iki devlet kurumu toplamda 513 memur istihdam edeceğini açıkladı. Başvuru şartları belli oldu.

Adalet Bakanlığı ve KOSGBEB'den 513 personel alımı başladı

Adalet Bakanlığı ve Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) memur alımı yapıyor. Başvuru şartları ve alım yapılacak kadrolar açıklandı. Detaylar belli oldu.

Kamu kurumları bünyelerindeki eksikliği tamamlamak üzere devlet memuru alımı yapacak. İlana göre Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı 13 sözleşmeli bilişim personeli, Adalet bakanlığı ise 500 icra müdürü ve icra müdür yardımcısı alımı yapacak.

Memur alımı Başvuru Şekli Ve Tarihi;

Adalet bakanlığı başvuruları en geç 24 Kasım 2022 tarihinde sona ermiş olacaktır. Başvurular ttps://ais.osym.gov.tr adresi üzerinden yapılacaktır. KOSGEB personel alımları 22 Aralık 2022 tarihinde sona ermiş olacaktır.

adalet-4-001.jpg

Devlet Kurumları Personel Alımı Başvuru Şartları;

Bilişim personeli alımı için adayların Fakültelerin dört yıllık bilgisayar mühendisliği, yazılım mühendisliği, elektrik mühendisliği, elektronik mühendisliği, elektrik ve elektronik mühendisliği ve endüstri mühendisliği bölümlerinden yükseköğretim kurumlarından mezun olmak.

Bilgisayar çevre birimlerinin donanımı ve kurulan ağ yönetimi güvenliği hakkında bilgi sahibi olmaları kaydıyla güncel programlama dillerinden en az ikisini bildiğini belgelemeleri gerekmektedir.

Adalet Bakanlığı Memur alımı için adayların Hukuk Fakültesi, adalet meslek yüksekokulu, meslek yüksekokullarının adalet bölümü veya adalet meslek eğitimi ön lisans programı mezunu olması gerekmektedir.

adalet.jpg

Görevini devamlı yapmasına engel bir durumu bulunmamak.

Adalet bakanlığı 10-16 Kasım tarihleri arasında sınavın yapılacağını açıkladı. elektronik ortamda ÖSYM başvuru merkezleri aracılığıyla veya bireysel olarak internet aracılığıyla başvurular yapıla bilinecektir.

Bilişim personeli alımı için En az 15000 kullanıcılı projelerde yazılım geliştirici olarak çalışmak ve bunu belgelemek ve Literatürü takip edebilecek seviyede teknik İngilizce bilgisine sahip olmak.