500 Bin TL Altında Sıfır Km SUV Alma Fırsatı Kia'dan Geldi!

Uzak doğudan ülkemize ithal edilen otomotiv firmaları arasında her zaman ucuz fiyatlarıyla dikkat çeken Kia Stonic serisi ile de bu unvanını koruyacak gibi görünüyor.

500 Bin TL Altında Sıfır Km SUV Alma Fırsatı Kia'dan Geldi!

Zaten ekonomik olması nedeniyle çok sayıda satılan Stonic modelleri 2022 sonuna özel indirimli fırsatlarıyla tekrar gündeme geldi. Özellikle ülke genelinde uygulanmaya başlanan ÖTV indiriminden nasibi alan Kia Stonic modelleri 469 Bin TL’den başlayan fiyatlarla anahtar teslim müşterilerini bekliyor.

Kia Stonic 1.25 MPI Cool Paket Fiyatı 469 Bin TL!

1300 cc altında olması sebebiyle 6 aylık vergisi de muadillerinin altında olan Kia Stonic 1.25 MPI Cool paket fiyatı 469 Bin TL olmasıyla da tercih edilebilirliğini artırıyor. Donanım paketi olarak aynı fiyat bandındaki araçların üzerinde bir grafik çizen Güney Kore menşeli Kia modelleri zaten ülkemizde günden güne popülerliğini artırıyor.

Ayrıca SUV modeli olmasıyla da tercih nedeni olan Kia Stonic 1.25 litre hacmi ve 84 beygir gücüyle tasarruflu bir yakıt tüketimi sağlıyor. Hafif kasası nedeniyle performansından bir şey kaybetmeyen SUV tipi aracın donanımları da fiyatının çok üzerinde denilebilir.

kia-stonic-turkiyede-01.webp

Kia Stonic 1.25 MPI Cool Paket Donanımları

Manuel vites şanzumanı ve benzinli motor olmasıyla tercih edilen Kia Stonic 1.25 MPI Cool Paket donanımları saymakla bitmiyor denilse yanlış bir ifade olmayacaktır. Alıcılarını sadece 469 Bin TL karşılığında anahtar teslim fiyatıyla bekleyen Kia Stonic SUV donanımları arasında yol bilgisayarı ve akıllı bagaj kapağı gibi ekstra özellikler bulunuyor.

Kia Stonic standart donanımları arasında, hiçbir ekstra ücret ödemeden kullanılabilecek olanlar ise şöyle sıralanabilir: 4 otomatik cam, elektrikli aynalar, sis farı, far sensörü, cruise control (hız sabitleyici), hidrolik ve deri direksiyon, klima ve ön kol dayama.

Bunun yanında standart güvenlik paketlerine de sahip olan Kia Stonic 1.25 MPI Cool paket içeriği lastik arıza göstergesi ve hava yastığı ile birlikte Isofix de barındırıyor. Ayrıca yokuş kalkış desteği de bulunuyor.

Kia Stonic SUV modeline ait diğer paketler ise fiyatlar ve donanımlar olarak farklılaşır. Otomatik şanzımanlı Kia Stonic 1.4 modeli 545 Bin TL’den satışa sunuluyor. Diğer modellerin fiyatı ise 677 Bin TL’ye kadar yükseliyor.