Evlilik Olacak İnşallah Demişlerdi! Selin Işık ve Rıza Kocaoğlu Ayrıldı!

Oyuncu Rıza Kocaoğlu, çok uzun bir süre Selin Işık ile beraberdi. Evliliği kaçınılmaz olarak görülen ünlü çift, kötü haberi verdi. haberay.com.tr...

Evlilik Olacak İnşallah Demişlerdi! Selin Işık ve Rıza Kocaoğlu Ayrıldı!
Oyuncu Rıza Kocaoğlu, çok uzun bir süre Selin Işık ile beraberdi. Evliliği kaçınılmaz olarak görülen ünlü çift, kötü haberi verdi. haberay.com.tr haber merkezimizin edindiği bilgiye göre ayrılma kararı alan çift, sosyal medya profillerinden ilişkilerine dair tüm göndermeleri de kaldırdı. Oyuncu Rıza Kocaoğlu, geçtiğimiz aylarda iş arkadaşı Selin Işık ile aşk yaşamaya başlamıştı. Kameralara içtenlikle gülümseyen ünlü çiftlerden Kocaoğlu, evlilikle ilgili sorulduğunda, "İnşallah olur" yanıtını vermişti.

Aşk Erken Bitti

Anlaşılan çift, romantizmini ilgi odağı dışında sürdürmeye çalıştıktan sonra ayrılmaya karar verdi. Birlikte oldukları fotoğrafları kaldırdılar.

Rıza Kocaoğlu, Selin'i Annem ile Tanıştıracağım Demişti

Final yapan Çukur dizisindeki "Aliço" rolüyle ün kazanan Rıza Kocaoğlu, aşk yaşadığı iş arkadaşı Selin Işık ile Cihangir'deki evine giderken görüntülendi. Kocaoğlu, annesini kız arkadaşıyla tanıştırmak istediğini söyleyerek evlilik sinyali verdi. Rıza Kocaoğlu, iki yıldır aşk yaşadığı Hazal Subaşı ile geçtiğimiz yıl boşanmıştı. Kocaoğlu, Instagram hesabından yaptığı duyuruda şu ifadeleri kullanmıştı: “Gündeme fazla zaman ayırmak istemedik, ancak dünyanın ve ülkemizin mevcut durumu göz önüne alındığında - her ikisi de travmatik kayıplar yaşadı - bunu yapmak zorunda hissettik. Hazal Subaşı ile 2019 yılında başlayan ilişkimiz artık bitti. Bu seçimi saygıyla yaptık, siz değerli basın mensuplarımızdan da aynı saygıyı bekliyoruz. Bu süreçte gösterdiğiniz özen için teşekkür ediyorum.” Kocaoğlu'nun ayrılık sonrası oyuncu Yüsra Geyik ile yeni bir ilişki için ayrıldığı söylendi. Geyik, sosyal medya sayfasından bir mesaj yayınlayarak habere cevap verdi. Oyuncu, "Hakkımda aşk dedikodularının ne kadar hızlı ve bu kadar net bir şekilde yayıldığını düşünürsek, bunların gerçek olmadığını açıklama ihtiyacı hissediyorum. Konu ya da olay hakkında konuşmayacağımı bilmenizi isterim” dedi.

Rıza Kocaoğlu Kimdir?

Rıza Kocaoğlu, 19 Mart 1979'da İzmir'de doğdu. Anne ve babası sırasıyla Selanik ve Kars-Erivan'dandı. Kocaoğlu, Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi oyunculuk mezunudur. "Başbakan" lakabıyla tanınan babası İsmail Kocaoğlu, Göztepe tribününe yıllarca destek verdi. Çağan Irmak'ın yönetmen koltuğuna oturduğu ilk film olan Bana Şans Dile’de önemli bir rol oynayan oyuncu, Sihirli Fener Film Festivali'nde En İyi Erkek Oyuncu ödülünü kazanmıştı.

Selin Işık Kimdir?

Oyuncu ve voleybolcu Selin Işık, 26 Kasım 1987'de İzmir'de doğdu. 1.69 boyunda olan Selin Işık, radyo ve televizyon mezunudur. Selin Işık, Çılgın Dershane Üniversitede’nin yanı sıra Esaretim Sensin, Siyah İnci ve Tam Kafadan adlı dizilerde de rol aldı.