Ziraat Bankası'ndan kredi notu düşük olanlara 0 faizli kredi fırsatı!

Ziraat Bankası sıfır faizli kredi arayanlar için müjdeli haberi paylaştı. Bankanın yaptığı açıklamaya göre kredi notu düşük olan vatandaşların dahi yararlanabileceği kredi seçeneği kullanılmaya başladı.

Ziraat Bankası'ndan kredi notu düşük olanlara 0 faizli kredi fırsatı!

Ziraat Bankası sıfır faizli kredi desteğini duyurdu. Milyonlarca vatandaş bu fırsattan yararlanabiliyor... Açıklanan bilgilere göre kredi notu düşük olan ya da banka sicili bozuk olan vatandaşlar da bu imkandan yararlanabiliyor.

O FAİZLİ KREDİ KİMLERE VERİLİYOR?

Faizsiz krediden sigortalının kendisi veya geride kalan hak sahipleri olan eş, çocuk, anne, baba yararlanabiliyor. Bu bilgiler ışığında 3 bin lira aylığı olan sıfır faizli kredi hakkında 750 lira taksit ödenmesi isteniyor. Kredinin geri ödemesinde de kişinin aldığı aylığın dörtte biri oranında kesinti yapılıyor.

ziraat-2-001.jpg

İşte “Ziraat Bankası sıfır faizli kredi veriyor mu?” sorusunun yanıtı ve buna benzer diğer soruların yanıtları…

ZİRAAT BANKASI SIFIR KREDİ VERİYOR MU?

Faizsiz kredi kullanma hak ve şartlarını taşıyan vatandaşlar, Ziraat Bankası üzerinden faizsiz kredi kullanabilirler.

Ziraat Bankası kendi kurduğu Katılım Bankası olan Ziraat Katılım Bankası ile faizsiz kredi veriyor. Bu kredileri verirken de aynı kendi Bankası'nda olduğu gibi belirli şartları bulunmaktadır.

Emekli olan vatandaşların emekli maaşını bu banka üzerinden alması gerekmektedir. Emekli olmayan müşteriler ise çalışıyor ise en az 6 aylık bir sigortasının olması halinde ve toplamda 12 aylık geçmiş dönem sigorta kaydının olmasının gerekmektedir. Ziraat Katılım Bankası buna ek olarak Kredi notu düşük olan ve banka sicili bozuk olan kişilere kredi veriliyor.

para-5.jpg

HALK BANKASI 100.000 TL’YE NE KADAR FAİZ VERİYOR?

Halk bankasının faiz oranları çok sık araştırılan konular arasında yer alıyor. 100.000 TL'ye kadar kredinizi aylık yüzde 1,94 faiz oranıyla tahsis ücretli ya da aylık yüzde 1,69 faiz oranıyla tahsis ücretsiz olarak çekebilirsiniz. Bankacılık düzenlemeleri gereğince Bireysel İhtiyaç Kredisi için kullanılabilecek vade 50.000 TL ve altı için 36 ay, 50.000 TL üstü için 24 ay ile sınırlama getirilmiştir.

MAAŞ MÜŞTERİSİNE KREDİ ÇIKAR MI?

Maaş müşterisi kredisi, denilen bir kredi türü vardır. Bu kredi, maaşını ilgili bankadan alan müşterilerine özel avantajlarla sunduğu bankaların kredi çeşidi olarak bilinmektedir. Bankalar bu avantajları genellikle ihtiyaç kredisi türünde müşterilerine sunarlar, taşıt veya konutta da belli ayrıcalıklara sahip olma olasılığınız da bulunmaktadır.