Ziraat Bankası'ndan 45.000 TL avantajlı kredi fırsatı! Başvurular açıldı

Ziraat Bankası düşük faizli kredi imkanıyla karşımıza çıktı. Bankadan gelen açıklamaya göre bugün itibarıyla vatandaşlar 45.000 TL'lik ödemeden yararlanabiliyor. 36 ay vade imkanı sağlanıyor.

Ziraat Bankası'ndan 45.000 TL avantajlı kredi fırsatı! Başvurular açıldı

Ziraat Bankası kredi çekmek isteyenler için avantajlı bir seçenekle geldi! 45.000 TL'lik kredi imkanında 36 aya kadar vade yapmak mümkün...

Vatandaşın alım gücünün azalması ile bankalardan kredi talebinde bulunmak gibi çarelere sığınmaya başladı Ziraat Bankası ’da kendi müşterilerine özel yeni bir kampanya yapacağını duyurarak kişilere müjdeli haberi verdi. 45.000 TL’ye kadar 36 vade imkânı sunan yeni kampanyadan yararlanmak isteyen vatandaşlar için gerekli şartları da açıkladı.

Sadece Ziraat Bankası müşterilerinin yararlana bileceği bu kampanya 1 Aralık tarihinden sonra geçerli olacaktır ve belirtilen tarihten sonra şartları karşılayan ve Ziraat Bankası müşterisi olan herkes bu kampanyaya başvuru yapabilecektir. 1 Aralık tarihi itibariyle kredi başvurularını gerçekleştirerek nakit kullanmak isteyen tüm vatandaşlar için başlatılan kampanyalarda, nakit ihtiyacı olan kişilere 3 ay ertelemeli kredi ödemesi verilecek.

ziraat-3.jpg

Ziraat Bankası, ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunacak olan vatandaşların bireysel müşteri olmaları durumunda kredi ödemelerine istedikleri zaman bu faiz oranları ile birlikte yılsonuna kadar masrafsız kullanabilmektedirler.

Kredi için şartlar belli oldu

Birçok kişinin yüzünü güldüren kampanyada Ziraat Bankasının bir kamu bankası olması gerekçesi ile özel bankalara göre daha uygun faiz imkânı sunarak kişiler için daha uygun ödeme imkânı sunmaktadır. Bu kampanyadan yararlanmak isteyen kişilerin kredi başvurusunun onaylanması için gerekli şartlar arasında başvuruda bulunacak kişinin icralık veya avukatlık bir durumunun olmaması gerekmektedir. Bu şartın yanı sıra Ziraat Bankası en az 6 aylık sigortası olan ve kredi sicili temiz olan kişilere aldığı maaş miktarlarına göre 45.000 TL’ye kadar 36 ay taksit imkânı sunarak kredi vermektedir.

tl-5.jpg

Özellikle emekli olan kişiler, bu krediye başvuru yaptığında bankaya maaşını taşımamışsa veya bu bankadan maaş almıyorsa kredi kullanamaz. Ziraat Bankası emekli kredilerinde banka kendi bankasından kredi almanızı isteyecektir. Çalışan kişilerde kredi başvurusu yapabilirler.

Banka kredi başvurusu için sadece size en yakın olan Ziraat Bankası şubesine gitmenizi isteyecektir. 36 ay vadeye kadar verilen bu kredilerde 3 ay erteleme imkanından faydalanabilirsiniz.