Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank'tan emeklilere 25.000 ödeme!

Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank emekli vatandaşlara müjdeli haberi verdi. Üç kamu bankası, emeklilere yönelik 25.000 TL kredi desteğini açıkladı. Vatandaşların 3 ay ertelemeli olarak bu imkandan yararlanabileceği ortaya çıktı!

Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank'tan emeklilere 25.000 ödeme!

Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank duyurdu! Emeklilere 25.000 TL düşük faizli kredi seçeneği başladı. Başvuru şartları açıklandı...

Enflasyon ve ekonomik krizle birlikte hayat pahalılığı artarken emeklilere yüzünü güldürecek açıklamalarda peş peşe geliyor. Bankalar arasında devam eden promosyon yarışı Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank’ı da harekete geçirdi. Emeklilere sevindiren promosyon ödemeleri için kampanya detayları belli oldu. İşte promosyon ödemeleri hakkındaki tüm detaylar…

kredi.jpg

KAMU BANKALARI DA YARIŞA KATILDI

Devlet destekleri nakit kredi kampanyası için 25 bin TL ödeme yapılacak.36 ay vade seçeneği ile sunulan kredi aynı gün hesapları aktarılıyor. Devlet destekli nakit kredi imkanlarından faydalanmak isteyen emekliler başvuru işlemlerinin ardından 25 bin TL'lik nakit krediyi hesaplarında görmektedir. Hızlı bir şekilde yapılan işlemler ile birlikte nakit ihtiyacınızı karşılayabilirsiniz.

Kredi kampanyasına katılan vatandaşlar 90 gün ertelemeyi yaparak ödeme gerçekleştirebilir. Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank üzerinden emekli maaşı alan kişiler kredi kampanyasına yararlanabiliyor. Bu sayede belirlenen bankalar üzerinden yapılan harcamalar 25 bin TL'ye kadar ek ödeme almanıza olanak sağlarken 90 gün erteleme işlemi yapmanız da sağlamaktadır.

tl-3.jpg

Emekliler en fazla 36 ay vade seçeneği ile kredi başvurusunda bulunabilmektedir. Kampanyaya katılmak isteyen emeklilerin icralık ve avukatlık durumunun olmaması gerekiyor. Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank üzerinden nakit kullanan vatandaşlar gerekli şartlar doğrultusunda aynı gün içerisinde kredilerini alabilmektedir.

90 gün ertelemeli olarak verilen ihtiyaç kredisi aynı gün içerisinde hesapları aktarılırken aynı gün içerisinde kullanma imkanı da sunmaktadır. Yani emekliler hesaplarına yatırılan ihtiyaç kredisini aynı gün içerisinde kullanabilir.