Ziraat Bankası Günlük Sigara Parasına İhtiyaç Kredisi Verecek!

Ziraat Bankası'nın güncel kampanyası ile birlikte ihtiyaç kredisinde son durum belli oldu. Başvuru yapacaklara özel kredi imkanı sağlanıyor. Bankadan gelen haberle birlikte çeşitli detaylar ortaya çıktı.

Ziraat Bankası Günlük Sigara Parasına İhtiyaç Kredisi Verecek!

Günlük sigara parasına Ziraat Bankası'ndan düşük faizli ihtiyaç kredisi çekebilirsiniz. Kamu bankasına başvuru yapanlar kredi fırsatını en hızlı şekilde değerlendiriyor.

2023 senesi beklendiği üzere zamlarla başlarken zam yapılan ürünler arasında sigara da yer almıştı. Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafında yapılan ÖTV düzenlemesi sonrasında sigara fiyatlarında da yükseliş yaşanmıştı.

Sigara tiryakilerini zorda bırakan yeni zam kararı sonrasında en ucuz sigara fiyatı 30 liraya fırlarken gelen zamdan sonra sigarayı bırakmayı düşünenlere büyük fırsat sunuldu. Ziraat Bankası ihtiyaç kredisi kampanyası ile sigarayı bırakan kişilere 22 bin TL'ye kadar nakit para desteği sunulacak. Yani günde 1 paket sigara fiyatına ucuz kredi desteği sağlanacak.

ZİRAAT BANKASI İHTİYAÇ KREDİSİ OCAK 2023 KREDİ FAİZ ORANI YÜZDE KAÇ?

Ziraat Bankası 2023 yılının da en uygun kredi veren bankalar listesine adını yazdırmayı başarırken Ocak ayına özel olarak başlatılan kredi kampanyasında aylık faiz oranı yüzde 1.79 olarak ilan edildi. Ziraat Bankası 25 bin TL'ye kadar limitli kredi paketlerinde ihtiyaç kredisi faiz oranını Tüketici Ürün Paketi ile bu rakam üzerinden hesaplayacak.

Düzenlenen kampanyadan yararlanan kişiler aylık 896 TL taksitle 22 bin TL kredi çekme imkanına sahip olurken bu sayede günde 1 paket sigara fiyatına anında 22 bin liralık nakit para desteğine kavuşabilecekler. Krediden yararlanmak isteyen kişilere daha yüksek tutarlı nakit para ihtiyaçları için farklı faiz oranları ve vade seçenekleri ile 100 bin liraya kadar kredi verilecek.

ZİRAAT BANKASI KREDİ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Düzenlenen kampanyadan yararlanmak istiyorum diyen kişiler için Ziraat Bankası kredi başvurusu internet sitesi, Ziraat Bankası mobil şube, cep şubesi ve tüm şubelerden yapılabilecek. 18 yaş üstü, aylık düzenli gelire sahip olan kişiler kredi notu ortalamasına göre uygun bulunmaları durumunda ihtiyaç kredisi çekebilecek.