Yapı Kredi'den Faturalarınız İçin 150 TL Destek! Doğalgaz, Elektrik, Su ve İnternet Faturalarında Geçerli Destek!

Yapı Kredi, otomatik fatura ödeme talimatı veren müşterilerine özel 150 TL'lik ödeme gerçekleştiriyor. Eğer bu şartları karşılıyorsanız sizler de elektrik, su, internet, doğalgaz ve HGS ödemeleriniz için ödeme alabilirsiniz.

Yapı Kredi'den Faturalarınız İçin 150 TL Destek! Doğalgaz, Elektrik, Su ve İnternet Faturalarında Geçerli Destek!

Enerjideki zamlarla birlikte doğalgaz, su ve elektrik faturaları bir hayli kabarık gelmeye başladı. Ancak Yapı Kredi'nin otomatik fatura ödeme talimatı kampanyası 150 TL destek sağıyor.

Son dönemde birçok kalemde yapılan zamlar vatandaşların cebini yakmaya devam ediyor. Doğalgaz, elektrik, internet ve su faturası peş peşe gelen zamlar sonrasında vatandaşların bütçesinde olumsuz etkiler yaratmaya devam ediyor.

Yapı Kredi Bankası üzerinden ilgili faturalar için verilecek otomatik ödeme talimatı ile vatandaşların hem fatura takibinden kurtulması hem de 150 TL’ye kadar kazanç elde etmeleri sağlanacak. Kampanya kapsamında otomatik ödeme talimatı verilmesi yeterlidir.

OTOMATİK ÖDEME TALİMATINA 150 TL VERİLECEK!

Yapı Kredi Bankası’nın otomatik ödeme talimatına özel sunduğu kampanya ile hem fatura takibinden kurtulmak hem de 150 TL’ye varan puan kazanma şansı elde etmek mümkündür. Kampanya dahilinde cep telefonu, doğalgaz, elektrik, su, HGS ve internet faturaları için talimat verilebilmektedir.

İlgili tarihler arasında vatandaşların Yapı Kredi Bankası üzerinden verecekleri 3 yeni otomatik fatura ödeme veya HGS talimatı için 100 TL, kredi kartından verilecek 3 yeni talimat için ekstra 50 TL ve toplamda 150 TL puan kazanma şansı sunuluyor. Yapı Kredi Mobil üzerinden otomatik ödeme talimatı kampanyasından yararlanmak mümkündür.

10 OCAK SON BAŞVURU TARİHİ!