Yapı Kredi Bankası emekli promosyon ücreti ne kadar? Aralık zammı açıklandı

Yapı Kredi Bankası emekli promosyon ödemeleri için zam yaptı. Aralık ayı fiyatları belli oldu. Emeklilere 7.500 TL'ye kadar ödeme imkanı sağlanacağı açıklandı. Kimlerin bu fırsattan yararlanabileceği duyuruldu.

Yapı Kredi Bankası emekli promosyon ücreti ne kadar? Aralık zammı açıklandı

Temmuz ayında başlayan promosyon yarışı yılın son düzlüğünde de devam ediyor. Özel bankalar arasındaki yarışa kamu bankalarının da katılmasıyla birlikte ortalık kızıştı. Bu kapsamda promosyon ücretlerini artıran bankalar akıl almaz rakamlara imza attı.

Bankalardan peş peşe promosyon ücret artırma haberi gelirken, Yapı Kredi'de son dakika atağı yaptı. Bu kapsamda banka 31 Aralık'a kadar maaşını getirenlere 7.500 TL'yi bulan promosyon ödeyeceğini açıkladı.

YAPI KREDİ GÜNCEL PROMOSYON ÜCRETLERİ

- Aylık geliri 3.500 TL'nin altında olanlara 4.200 TL,

- Aylık geliri 3.500 ile 7.500 TL arasında olanlara 4.900 TL

- Aylık geliri 7.500 ile 10.000 TL arasında olanlara 6.300 TL

- Aylık geliri 10.000 TL'nin üzerinde olanlara 7.000 TL promosyon verilecek.

BANKA DETAYLARI AÇIKLADI

Yeni promosyon ödemeleriyle ilgili bankanın yaptığı açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

Ek Ödül Taahhütnamesi’nin imzalanması sonrasındaki 60 gün içerisinde iki yeni fatura ödeme talimatı verilmesi durumunda maaş baremi bağımsız 200 TL ek nakit ödül ödenir.

1 Kasım 2022 – 31 Aralık 2022 tarihleri arasında ilk kez kredi kartı alan veya promosyon başvuru tarihinden önceki 3 ay içerisinde mevcut kart/kartları ile hiç harcama yapmamış olan müşteriler; kampanya başlangıç tarihinden 31.01.2023’ye kadar yapacakları toplam 500 TL harcama sonrasında ek 300 TL nakit promosyon almaya hak kazanacaklardır. Ödeme kişilerin emekli maaş hesaplarına ve hala ek ödül taahhütnamesinin iptal edilmemesi durumunda ilk maaş ödemesini aldığı ayı takip eden ayın ilk haftası yapılacaktır.

2022/11/25/para-4.jpg

Kampanyanın başlangıç tarihi itibarıyla Ek Ödül Taahhütnamesi imzalayan müşterilerimiz, ilk maaş ödemesini aldığı ayı takip eden ayın ilk günü başlayacak ve üç ay devam edecek şekilde 0 faizle 2.000 TL’ye kadar esnek hesap limitinden faydalanabileceklerdir.

Kampanyadan faydalanılabilmesi için nakit promosyon ödemesi alınan ayın son gününe kadar esnek hesap sahibi olunması gerekmektedir.

Kredi kartı kampanyasından 20 Ocak 2022 – 30 Kasım 2022 arasında ek ödül taahhüdü veren ve ödülden faydalanan müşteriler, taahhütlerini iptal edip tekrar taahhüt vermeleri durumunda kampanyadan faydalanamazlar.

Kampanyadan 1 Aralık 2022 tarihi itibariyle Yapı Kredi Bankası’ndan promosyon taahhüdü bulunan ve bir diğer SGK emekli aylığı getiren müşteriler yararlanamazlar.

7.500 TL’ye varan promosyon kampanyası kapsamında promosyon/ek nakit ödül başvurusu işlemleri Yapı Kredi Mobil, Yapı Kredi Bireysel Internet Şubesi, Müşteri İletişim Merkezi ve şubelerimiz aracılığı ile yapılabilir.

Fatura ve kredi kartı kampanyasından hak edilen ödüller, müşterinin emekli maaş hesabına yatırılacaktır.

Sosyal Güvenlik Kurumundan (SGK) birden fazla gelir/aylık ödemesi alınıyor olması durumunda ödenecek promosyon/ek nakit ödül tutarı, koşulların sağlandığı tarih itibarıyla, Banka aracılığı ile yatan en son gelir/aylık tutarının toplamı dikkate alınarak hesaplanır ve tek bir promosyon/ek nakit ödül ödemesi yapılır.

3 YILLIK PEŞİN ÖDEME YAPILACAK

Nakit promosyon ödemesi üç yıl için peşin olarak yapılır ve üç yıllık taahhüt süresinin başlangıcı olarak promosyonun hesaba yatırıldığı tarih esas alınır.

Nakit promosyon/ek nakit ödül ödemesi yapıldıktan sonra üç yıllık taahhüt süresi içerisinde gelir/aylığın artması halinde ilave promosyon/ek nakit ödül verilmez.

2022/11/10/para-8.jpg

Nakit promosyonun/ek nakit ödülün ödendiği tarihten itibaren üç yıl içerisinde; herhangi bir sebeple gelir/aylığın farklı kuruma emekli maaşı taşıması ya da SGK tarafından gelir/aylık ödemesinin kesilmesi durumunda Bankanın yazılı bildirim yapmasına gerek kalmaksızın ödenen toplam promosyon/ek nakit ödül tutarı şartın bozulduğu tarih esas alınmak suretiyle taahhüdün kalan süresi dikkate alınarak kıstelyevm esasa göre geri alınır.

Yapı ve Kredi Bankası A.Ş. kampanyayı dilediği zaman durdurma ve/veya kampanya koşullarını değiştirme yetkisine sahiptir.

Maaş taşıma ve promosyon başvurunuz esnasında size referans olan bir tanıdığınız varsa Referans verilen emeklinin maaşının Yapı Kredi Bankası’na taşınması ve promosyon ödemesinin gerçekleşmesinin ardından referans veren Yapı Kredi Bankası müşterisinin kampanya ödüllendirmesi yapılır.

Referans veren müşterinin kampanya ödüllendirmesi, Yapı Kredi Bankası’ndaki TL Vadesiz mevduat hesabına yapılır. Referans verilen emeklinin promosyon ödemesinin gerçekleşmesinin ardından 60 gün içerisinde uygun hesabı bulunmayan referans veren müşteri için kampanya kapsamında ödüllendirme yapılmaz.

6 AY İÇİNDE TAŞIMA ŞARTI

Kampanyaya katılanların altı ayda maaşlarını bankaya taşıması ve promosyon alması gerekiyor. Bu sürede maaşını taşımayan ve promosyonunu almayan kişiler kampanyadan faydalanamaz.

Referans kampanyasına katılanların promosyon taahhüdünü yenilemesi ya da iptal etmesi halinde, referans kampanyasına katılımları iptal edilir. İptal işlemi sonrasında yeniden katılmak isteyenler, ilk önce kampanya şartlarını o gün itibari ile sağlamak zorundadır. Şartlara uyanlar için promosyon taahhüdü başvurusu yapıldığı esnada, yeni bir referans koduyla referans kampanyasına yeniden katılmaları gerekiyor.