Uzman İsim Altın ve Gümüş Yatırımcılarına Müjdeyi Verdi!

Altın ve gümüş fiyatlarıyla ilgili merak edilenlere değinen Tunç Satıroğlu, piyasadaki son durum söz etti. Yakın zaman sonra fiyatların ciddi anlamda artabileceğini belirtti.

Uzman İsim Altın ve Gümüş Yatırımcılarına Müjdeyi Verdi!

Altın ve gümüş fiyatlarındaki son durum hakkında konuşan yatırım uzmanı Tunç Şatıroğlu, detayları aktardı. Gümüşün altına göre daha fazla artacağı mesajını verdi ve gram altın için konuştu.

Altın ve gümüş fiyatları için zirve açıklaması yapan Tunç Şatıroğlu, altın "1 artarsa gümüş 2 artar" diyerek yatırımcıları heyecanlandırdı. Son günlerde piyasalarda yaşanan dalgalanma yatırımcıları kara karar düşündürürken Şatıroğlu'nun tahminleri duyanları sevindirdi.

ALTINCILARI HAVALARA UÇURACAK SEVİYE GELİYOR

Altın ve gümüş için Amerikan on yıllarına dikkat çeken Tunç Şatıroğlu, yakında yükselişlerin geleceğini belirtti. Özellikle Perşembe gününe dikkat çeken Şatıroğlu, yatırımcı için sabırlı oldun imasında bulundu.

"PERŞEMBE GÜNÜ BAYRAM VAR"

Altın ve gümüşün ciddi sıçrayışlar yapacağını kaydeden Şatıroğlu, altının 1 artması durumunda gümüşün 2 artacağını belirtti. Amerikan on yıllıklarında yaşanan yükselişlerin yakında altın ve gümüşü etkileyeceğini ifade etti. Şatıroğlu, "Perşembe günü bayram var" diyerek "Perşembe gününden sonra yükseliş kaldığı yerden devam edecek” ifadelerini kullandı.