Tüm emeklilere koşulsuz şartsız 2.200 TL ödeme! Herkes faydalanacak

SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı emeklileri için sevindirici açıklama geldi. Tüm emeklilere koşulsuz şartsız 2.200 TL nakit desteği sağlanacak. Geri ödemesiz bir şekilde herkes bu imkandan yararlanabilecek.

Tüm emeklilere koşulsuz şartsız 2.200 TL ödeme! Herkes faydalanacak

Emeklilere koşulsuz şartsız 2.200 TL ödeme müjdesi verildi. SSK, Bağ-Kur ya da Emekli Sandığı fark etmeksizin herkes bu kampanyadan faydalanabilecek.

2023 Ocak ayına az bir zaman kala zam haberleri araştırılmaya başlandı. SSK, Bağkur, emekli sandığı fark etmeden promosyon ödemelerinin yapılacağı duyuruldu. Ek ödemelere beraber emeklileri yüzleri gülmeye başladı. Şarta gerek kalmadan 2.200 TL emeklilerin hesaplarına yatırılmaya başladı. İşte, emeklilere yapılan ödemelere ilişkin merak edilenler haberimizde yer almaktadır.

tl-001.jpg

EMEKLİLERE ŞARTSIZ 2.200 TL EK ÖDEME

Ramazan ve Kurban Bayramları öncesinde emeklilere bayram ikramiyesi adı altında ödeme yapılırken Bu yılla beraber her bayram öncesi 1.100 TL verilerek toplamda SSK, Emekli Sandığı ve Bağkur emeklilere ödemeler yapılacak.

EMEKLİ BAYRAM İKRAMİYELERİ NE ZAMAN YATACAK?

2023 dini bayramlar takvimi yayınlanması üzerine 21-23 Nisan tarihleri arası Ramazan Bayramı olurken ödemelerin ise nisan ayında yapılması bekleniyor. Bununla beraber bir diğer bayram ise Kurban Bayramı 28 Haziran - 1 Temmuz tarihleri arasında olup bayram ikramiyeleri haziran ayının sonunda yatırılmayı bekliyor.

tl-4.jpg

EMEKLİ İKRAMİYESİNDEN KİMLER YARARLANACAK?

SGK'dan yaşlılık, vazife mallulüğü, ölüm aylığı gibi sürekli iş görmezlik geliri alanlara ödenecek olup bununla beraber SGK'dan aylık alıp, şehit yakınları, gaziler, güvenlik koruyuculara bu ödemeyi alma hakkı tanındı.

YAPILACAK ÖDEME TUTARLARI

-Emekli: 1.100 TL,

-Ölüm aylığı (% 75): 825 TL

-Ölüm aylığı (% 50): 550 TL

-Ölüm aylığı (% 25): 275 TL

-2 aylık alana: En yüksek ödeme getiren miktar.