Tapusu olan vatandaşlara 60.000 TL nakit ödeme gerçekleştirilecek

Ziraat Bankası tapusu olan vatandaşlara müjdeyi verdi. Bankadan gelen açıklamaya göre tapu sahiplerine ipotekli bir şekilde 60.000 TL kredi desteği sunuluyor. 36 aya kadar da vade imkanı sağlanıyor.

Tapusu olan vatandaşlara 60.000 TL nakit ödeme gerçekleştirilecek

Tapusu olan vatandaşlar için müjdeli haber geldi! Ziraat Bankası ipotekli ihtiyaç kredisi fırsatıyla karşımıza çıktı. Düşük gelirli vatandaşlar için bu sayede 60.000 TL'ye kadar nakit ödemesi sağlanacak.

Nakit paraya ihtiyacı olan vatandaşlar kredi kampanyası arayışına girerken, Ziraat Bankası da vatandaşlara destek vermeye devam ediyor. Yeni destek kredi paketini açıklayan Ziraat Bankası, kampanyasının detaylarını da paylaştı. İşte haberin merak edilen tüm detayları…

ziraat-2.jpg

Ziraat Bankası ipotekli ihtiyaç kredisi

Ziraat Bankası, vatandaşlar için düşük kredi notu olan ve bu yüzden kredi çekemeyen veya aylık geliri düşük olduğu için kredi onayı alamayan vatandaşlara ipotekli ihtiyaç kredisi kampanyasını duyurdu. Bu kampanya kapsamında tapu sahiplerine özel destek kredisi başvuru ekranı açılırken, düşük faiz oranı ile 60 bin TL’ye kadar nakit para kazanılması sağlanacak. Ziraat Bankası, ipotekli ihtiyaç kredisi paketi ile 36 ay vadeli kredi düşük faiz oranlarıyla verilmektedir.

Azami kredi limiti

Düzenlenen bu kampanya kapsamında bu fırsattan yararlanmak isteyen kişilere kullandırılabilecek azami kredi limiti; konut için ekspertiz değerinin yüzde 80’, işyeri için de ekspertiz değerinin yüzde 75’i, imarlı arsa için yüzde 50’si üzerinden hesaplanıyor. 50 bin TL’ye kadar olan kredi paketlerinde 36 ay vadeli ödeme imkanı sunulurken, 60 bin TL kredi çekmek isteyen kişilere yönelik olarak da BDDK tarafından yapılan yasak düzenleme sebebiyle 24 aya kadar vadeli kredi verilmektedir.

tl-4.jpg

İpotek verilecek konutun ekspertiz değerinin yüzde 80’ine kadar kredi kullanımına onay verilirken, ipotek gösterilecek olan tapu ve kimlik belgesiyle bankaya başvuru yapan vatandaşların onay almaları durumunda ihtiyaç kredisini çekebilirler. Krediye konu olan gayrimenkulün üzerine ipotek şerhi konulacak ve borç bitene kadar bu şerh kalacaktır. Banka krediye karşı teminat aldığı için kolay bir şekilde kredi onayı verirken, 24 ay vadeli 60 bin TL kredi paketinde aylık taksit tutarı 3.304 TL olarak gerçekleşmektedir.