Starbucks Yeni Yıla Girer Girmez Kahve Fiyatlarına Zam Yaptı! 2023 Yeni Kahve Fiyat Listesi

Starbucks'taki kahve fiyatları hali hazırda pahalıyken bir kez daha zamlandı. Artık kahve satın almak iyice lükse kaçıyor. Peki Starbucks 2023 yılında kahveleri kaç TL'den satmaya başladı?

Starbucks Yeni Yıla Girer Girmez Kahve Fiyatlarına Zam Yaptı! 2023 Yeni Kahve Fiyat Listesi

Starbucks kahve fiyatları yeniden arttı. Kahve için uygun bir yer olan Starbucks, pahalı kahveleri ile dikkat çekmeye başladı. İşte Starbucks'ın güncel fiyat listesi...

Kahve tutkunları bu habere çok üzülecek. Kahve fiyatlarına da zam geldi. Starbucks tutkunları kahvelere yüzde 27 oranında zam var. İşte yeni güncel fiyatlar.

İçenler çok üzülecek: Yeni zamlı fiyatlar açıklandı! 5 Ocak’tan itibaren zamlanacak. Yeni yıla girdik ve zamların ardı arkası kesilmiyor. Şimdi de kahve tutkunlarını üzecek haberler gelmeye devam ediyor. Kahve denilince akla ilk gelen yer olan Starbucks’ta yeni yılda zamlandı. İşte kahve içenlerini bir kez daha düşündürtecek o zamlar. Detaylar haberimizde…

2023 YILIN KAHVEDE ZAM

Kahve yüzyıllardır vazgeçilemez içeceklerin başında geliyor. Kahve denilince akla ilk Starbucks Cafe geliyor. Kahve içmeye bayılan, aromaların tiryakisi, çeşit çeşit kahve seçeneklerinden birini seçip o keyfi yaşayanlar bu sene sizi üzecek bir haber bekliyor. Özellikle Starbucks müdavimiyseniz bu haber sizi çok ilgilendiriyor. Çünkü Starbucks kahve fiyatlarına yüzde 27 oranında zam yaptı. Yeni fiyatları cepleri yakacağa benziyor.

starbucksfiyat.jpg

STARBUCKS CAFE 2023 YILI FİYAT LİSTESİ

Güne kahve içmeden başlayamayanlardan mısınız ya da günü kahvesiz bitiremeyenlerden mi? Kahve denilince aklınıza ilk ne geliyor. Starbucks değil mi? Bu alanda markalaşan, kahve tutkunlarının ihtiyaçlarını gideren en iyi işletmelerden biri. Çeşitli kahve sunumları, aromaları ve dizaynı ile birlikte vazgeçilemez bir yer haline geldi. Ancak yeni yıl zamlarından kahvelerde nasibini aldı. Starbucks 2023 yılındaki güncel fiyat listesini paylaştı. Zamlı fiyatlar 5 ocak tarihinden itibaren geçerli olacak.

Starbucks’ta en ucuz kahve fiyatı 25 TL oldu. En ucuz kahvenin adı da espresso. En pahalı kahvenin fiyatı da flat white ile 40 TL oldu. Cafe Latte’nin fiyatı 39 TL. Signature Hot Chocolate fiyatı ise 48 TL oldu.

İşte zamlı fiyatlı liste: