Son Dakika Kredi Açıklaması Geldi! Yıl Sonu İlaç Gibi Gelecek İhtiyaç Kredisinde Başvurular Açıldı

Yıl sonuna özel kredi başvurularında önemli bir artış yaşandı. Bunu fırsat bilen ve kredi kampanyalarını değerlendirmek isteyenlere özel 10 bin TL ödemeli kredi verilecek.

Son Dakika Kredi Açıklaması Geldi! Yıl Sonu İlaç Gibi Gelecek İhtiyaç Kredisinde Başvurular Açıldı

SMS ile kredi başvurusu yaparak 10 bin TL ihtiyaç kredinizi çekebilirsiniz. PTT, sunduğu fırsat neticesinde müşterilerine kredi imkanı sağlıyor. İşte kredi çekmek için gerekli olan belge ve şartlar...

Banka kredilerin faiz oranları gün geçtikçe artarken bunun üzerine PTT'den düşük faizli ihtiyaç kredi hakkında fırsat sunuldu. 18 yaşından büyük kişilere PTT üzerinden görülmemiş imkan sağlanırken başvuruların başladığı haberi verildi. PTT ihtiyaç kredisi başvuru şartları ve detaylar haberimizde

Acil nakite ihtiyacı olan vatandaşlara PTT üzerinden 10 bin TL ihtiyaç kredisi imkanı verildi. Ptt şubelerine giderek vatandaşlar kolaylıkla başvuruda bulunabilir. 18 yaşından büyük olan herkesin yararlanabileceği kredi yılın son fırsatı olarak duyuruldu. PTT ihtiyaç kredisi şartları nelerdir? PTT ihtiyaç kredi başvuruları nasıl ve nereden yapılır? İşte detaylar...

PTT'DEN VATANDAŞLARA NAKİT ÖDEME

Artan enflasyon üzerinde oranlarda farklılık olurken vatandaşların alım güçlerinin azalması dikkatlerden kaçmadı. PTT'den destek müjdesi gelirken ihtiyaç kredisi kampanyası açıklandı. PTT'nin uygun faiz oranlı verdiği ödeme TC kimlik numarası ile başvurular yapılır. Ödemeler T.C. kimlik numarasına göre yapılıyor. PTT kredi ödemesi başvuru şartları da netleşti.

SMS İLE PTT BAŞVURULARI

PTT üzerinden ihtiyaç kredi müjdesi verilirken SMS ile kolaylıkla başvuru yapılabileceği bilgisi paylaşıldı. Kişinin gerekli şartlara uygunluğu kontrol edilir ve öncelikle sicilin temiz olması gerekir. TC vatandaşı olmak gibi şartlar aranırken kimlik kartı ile PTT şubelerine giderek başvuruda bulunabilirsiniz. Bunun yanı sıra ise SMS ile de başvuru yapabilirsiniz.

PTT ihtiyaç kredisi faiz oranları

PTT ihtiyaç kredisinden kısa mesaj göndererek başvurmak için PTT yazıp boşluk bıraktıktan sonra TC kimlik numarası yazılarak 3050'ye kısa mesaj gönderilir. Kredi başvurusunun yanıtı ise kısa süre içerisinde aynı şekilde cep telefonuna bilgilendirme mesajı gelecek. PTT kredi başvuru sorgulamasını PTT şubeleri üzerinden yapabilirsiniz.

ERTELEMELİ KREDİ FIRSATI

TC kimlik numarası üzerinden başvuru yaparken PTT üzerinden düşük faizli ihtiyaç kredisi imkanı sunuluyor. PTT kredi faiz oranları kişilerin gelir durumuna göre belirlenirken ödeme taksitleri de kişiye göre farklılık gösterir. Aynı zamanda başvurusu onaylanan kişiler 3 ay ertelemeli olarak faydalanabilir.